Ето кой е най-опасният ден през юли

Ето кой е най-опасният ден през юли

Като цяло юли ще бъде един от най-благоприятните месеци на 2024 г., защото през този период от време ни очаква само един наистина опасен ден, а осем ще бъдат благоприятни, като някои от тях ще имат дълготрайни последици. Като цяло месецът трябва да бъде време на положителни и нови възможности, но не забравяйте за опасен ден, който ще бъде само един, но който може да доведе до много трудности.

15 юли — Марс в съединение с Уран

На 15 юли Марс и Уран ще се срещнат на нощното небе. Връзката е аспект, при който две нощни светила са разположени едно до друго на нощното небе — тоест те са разположени от едната страна на Земята.

Марс и Уран в това положение ще се опитат да се засенчат един друг, така че ни очаква силен дисонанс. Марс ще породи у хората агресия и безпричинно желание да защитават границите си във всякакъв аспект  — и на работа, и у дома. Хората ще станат по-груби и агресивни в дмите си, възможта е словесна агресия.

Уран ще направи така,  че в живота ни ще се появят много неприятни инциденти, които по никакъв начин не зависят от нас. Неприятно е, но трябва да се понесе. Ще трябва да се примирите с проблемите и да се научите да приемате всичко такова, каквото е — мъдро и спокойно.

Този ден ще преобрази реалността около нас, причинявайки неприятности. Опитайте се да гледате на нещата спокойно и бедетете оптимисти! И в никакъв случайне бързайте с решенията!

Novinite.bg

ключови думи:
опасен ден

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли