Ето кои са най-опасните дни през август, носят провал и неприятности

Ето кои са най-опасните дни през август, носят провал и неприятности

Месец август вече почти настъпи и нямаме търпение да се потопим в магията на последния горещ месец.

Докато планирате заслужена почивка или просто се опитвате да оцелеете в градската жега, е добре да знаете кои са дните, в които планетите ще са разположени неблагоприятно за вас.

Четирите най-опасни дни през август могат да предизвикат смут и във финансов, и в личен план, а сериозните решения и големите планове може да се окажат пълен провал, ако ги направите в неподходящия момент.

Затова разберете кои са четирите дати, в които трябва да се пазите от грешки, и защо.

1 август: Суперлуна
Втората суперлуна за 2023 г. се пада на първия ден от август. Тя ще премине под влиянието на Водолей. По това време е възможно да ви е трудно да взимате важни решения. Освен това трудно можете да разчитате на вниманието и паметта си. Ето защо, ако практикувате професия, свързана с интелектуално натоварване, може да имате проблеми. Възможни са и трудности с творческите дейности и провал в направени отдавна планове, което ще ви донесе разочарования.

13 август: съвпад на Слънцето и Венера
Съвпадът на Слънцето и Венера винаги е много опасен период, в който усещаме огромен прилив на сили. Имайки предвид, че Венера ще бъде и ретроградна по това време, може да очаквате опасен и непредвидим ден. Възможни са резки и внезапни промени в настроението, емоционално неразположение и спонтанно желание за завръщане към някои лоши навици.

23 август: начало на ретроградния Меркурий
На тази дата Меркурий ще започне обратното си движение. Планетата все пак остава в Дева, така че ще продължи да бъде полезна, но ретроградната фаза значи, че е невъзможно да си правите дългосрочни планове. Самият ден на прехода, 23 август, ще бъде особено опасен. Както обикновено при ретрограден Меркурий, можете да очаквате големи трудности в общуването, в работата и по въпросите, които са свързани с финансите. Разбира се, в този ден се въздържайте от важни и големи покупки, както и от всякакво излишно харчене на пари.

29 август: начало на ретроградния Уран
От всички планети, Уран създава най-много бъркотии, когато е ретрограден. През този ден е възможно да се случат много неприятни и непредвидени инциденти, а последствията от тях могат да бъдат сериозни, дори и да не ги усетите веднага. Това е време на хаос, затова е по-добре да посветите на тиха почивка и да сте умерени с бизнес ходовете, особено имайки предвид, че датата се пада в делничен ден, пише edna.bg.

ключови думи:
опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май