Ето кои са най-благоприятните дни през юли

Ето кои са най-благоприятните дни през юли

Юли е изключително важен месец, тъй като по това време много от нас, благодарение на звездите и планетите, ще засилят вярата в себе си, ще се появят мотивация и добро настроение. Важно е да знаете всичко за дните на сила, за да планирате правилно нещата за тези дни и да успеете в различни области на живота, без да нарушавате законите на равновесието на Вселената. 

2 юли — Меркурий преминава в знака Лъв

Дългоочакваният преход на Меркурий от Знака Рак, в който той беше изключително неудобен, към знака Лъв. В Лъв тази планета е по-творческа, въпреки че настроението й не е най-идеалното. Като цяло 2 юли не може да се нарече Ден на силата с главна буква, тъй като на този ден ще започне ретроградното движение на Нептун. Въпреки че не е особено опасно, все пак може леко да развали настроението, особено в деня на началото на ретро фазата на 2 юли. Това е много добър ден, но трябва да сте нащрек.

3 юли — противопоставяне на Меркурий и Плутон

Меркурий и Плутон имат много добър ефект върху настроението на хората, когато са от противоположните страни на Земята. На този ден ни очакват много приятни моменти и значително подобрение в областта на общуването, любовта, работата. Тези планети перфектно синергират в опозиция и значително ще засилят положителните страни един на друг.

7 юли — огледална дата

07.07-благоприятен ден, в който ще ни очаква много случаен и непредсказуем Късмет. Бъдете изключително внимателни към всичко, което ще ви заобикаля и към всички събития, които се случват. Това е прекрасен ден, за да решите бъдещето и да се отървете от всичко, което ви дърпа надолу.

11 юли — Венера преминава в знака на Лъв

Венера в Лъв не се чувства толкова добре, колкото в рак, но този ден не трябва да става неблагоприятен. Влиянието на тази планета ще стане малко по-малко положително, но това не означава, че трябва да задействате алармата и да чакате проблеми. Напротив, ще имаме повече сила да работим и да се опитваме да постигнем нещо в бизнес сферата като цяло. Енергийното преструктуриране ще бъде от полза за тези. Който копнее за промяна. Хората, които ценят стабилността, трябва да бъдат нащрек на 11-ти.

12 юли — Венера в опозиция с Плутон

Противопоставянето на тези две планети не е толкова положително, колкото Меркурий с Плутон на 3-ти, но все пак този ден може да се счита за Ден на силата без малко съмнение. На 12-ти големи успехи ще очакват тези, които се движат много и взаимодействат с хората.

20 юли — Марс преминава в знака Близнаци

Марс в Близнаци има много повече положителна енергия, отколкото в Телец, така че 20 юли може спокойно да се припише на благоприятните дни от месеца. На този ден трябва да се активизирате в деловата сфера и в сферата на общуването. Полезни ще бъдат новите познанства в работата и бизнеса.

23 юли — опозиция на Слънцето и Плутон

Слънцето и Плутон са двата най- отдалечени обекта в Слънчевата система. Това събитие ще повлияе много благоприятно на нашето настроение и късмет. Съзнанието на хората ще се отвори, затова много от нас ще открият истини, които по-рано изглеждаха неразбираеми, недостижими. Това е прекрасен ден за пътуване, Търсене на истината, общуване, научаване на нещо ново.

25 юли — Меркурий влиза в знака на Дева

Меркурий в Дева е най-силен. Това е най-добрият  Знак за дадена планета. В този ден ще очакваме много положителни промени и във всички области на живота. Планетата ще остане в този знак до 14 август, след което отново ще се върне за известно време в знака на Лъва, а след това ще премине в Дева. Опитайте се да преработите колкото се може повече неща, докато Меркурий е най-позитивен, творчески и силен. Това е време на активност, позитивност, опити да промените живота си.

Източник: Novinite.bg

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли