Ето каква е причината мъжът внезпно да загуби интерес към жената

Ето каква е причината мъжът внезпно да загуби интерес към жената

След като един мъж опознае една жена добре, той може моментално да загуби интерес към нея, казва експертът по връзките Сабрина Бендори. В публикацията на Daily Mail тя назова и други причини за загубата на мъжко внимание.

Бендори споделя, че в началото на връзката мъжете се държат по най-добрия начин, опитвайки се да угодят на една жена и това според нея е нормално поведение по време на търсенето на подходящ партньор. Според нея затова партньорът може да изглежда буквално обсебен и след известно време внезапно да прекрати връзката.

Проблемът с жените е, че те бъркат обичайния процес на завладяване с емоционална привързаност или мания. В началото на връзката мъжът не проявява чувства към жената, а се опитва да я накара да се влюби в него.

Според Бендори това не е подлост или манипулация от страна на мъжете, а само желание да се харесат в процеса на ухажване.

"На срещи мъжът те изучава, а не измерва стойността ти като личност", обясни Бендори. "Понякога един човек открива, че потенциалният партньор не е подходящият за него и прекратява връзката, докато другият продължава да се вкопчва в надеждата."

Твърденията на Бендори предизвикаха някои от последователите ѝ. Ето част от реакциите:

"Не е ок, ако някой просто се опитва да ви спечели, ако не изпитва чувства към вас. Това е лъжа, манипулация, признак на нарцисизъм".

"Това са глупости. Това премахва всякаква отговорност от мъжете. В една здрава връзка решенията се вземат взаимно".

"Човек, който губи интерес, трябва учтиво да го съобщи: "Съжалявам, но не можем да бъдем заедно". Вместо просто да се отдръпнете. И тогава мъжете се чудят защо се съмняваме във всеки един от тях".

ключови думи:
интерес мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април