Ето как лесно да си направите амулет за привличане на пари

Ето как лесно да си направите амулет за привличане на пари

Амулетът е предмет, който ви зарежда с необходимата енергия за привличане на нещо определено.

Ето как по лесен начин сами да си изработите амулет за привличане на пари.

За да създадете такъв, съберете 27 семки от тиква, увийте ги в парче червен памучен плат и ги носете близо до тялото си.

Амулет за привличане на пари се прави и от 27 изсушени гроздови зърна, които се увиват в парче оранжев памучен плат, а то се носи плътно до тялото.

Амулетите губят силата си два месеца, след като са били направени. Тогава трябва да се подновят.

От бабите и прабабите пък до нас достига и друг вариант, който макар че е по-сложен и времеемък, дава добри резултати.

В четвъртък, след залез слънце, и най-добре при силен вятър, усамотете се и с една и съща клечка кибрит запалете първо зелена, а след това червена свещ. Поставете ги в центъра на масата.

Поклонете се на всички посоки на света. Потъркайте дланите си една в друга, докато не усетите топлина, и се обърнете с лице към свещите.

Кажете: "От ден на ден и от седмица на седмица, от година на година, от сега и завинаги да се умножават богатствата ми! ” След това вземете магнит, който сте държали три дни заровен в земята, а след това три часа – под течаща вода.

Опушете го с прах от цветове на жасмин. Сложете магнита в дълбока чиния и я поставете вляво от свещите. Върху магнита кръстосайте клонка розмарин, кипарис, босилек и анасон. С червен и зелен конец, усукани заедно, увийте тринадесет пъти магнита с клонките.

Завържете краищата на въжето с шест възела. Когато свещите изгаснат сами, покрийте чинията с квадратно парче червен плат и скрийте в източната част на къщата за три денонощия.

След това от червения плат се ушива малка торбичка и в него се слага магнитът и клонките. Торбичката се връзва с жълт конец. Този амулет се закача в горния ляв ъгъл на външната врата, от вътрешната страна.

Амулетът има сила шест месеца, след това трябва да се изгори на тайно място. Магнитът се използва за създаването на нов амулет. Не трябва да казвате на никого за какво служи амулетът. В противен случай ще развалите действието му.

ключови думи:
амулет

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май