Експерт даде техниките, с които да накарате мъжа до мисли само за вас

Експерт даде техниките,  с които да накарате мъжа до мисли само за вас

Дали страстният романс, който едва е започнал, е спрял? Или мъжът на мечтите в най-добрия случай ви третира като "свое гадже", а в най-лошия изобщо не ви забелязва? Не се отчайвайте, има начин да оправите нещата. Експерт споделя техники, които ще накарат мъжа да мисли само за вас.

Психолозите са разработили няколко линии на поведение, които предизвикват положителни емоции у събеседника, особено ако е мъж. Имайте предвид: не само отношението на партньора към вас ще се промени, но и вие самите ще станете по-искрени, открити и чувствени. Опитайте се да използвате последователно всяка от техниките и наблюдавайте как се променят вътрешното ви състояние и отношението на другите.

Психическо галене

Когато общувате с хора, дори и по телефона, представете си, че галите нежно събеседника по главата, раменете, държите го за ръката. Експериментирайте, кой от вариантите ви подхожда повече и кой дава най-силен ефект.

Говорещ поглед

Обърнете внимание на това къде гледате по време на разговора. Ако искате да се харесате на един мъж, погледнете върха на носа или устните му. Това е интимна област, мъжете са много чувствителни към такива погледи. Те бързо се отпускат, започват да се усмихват и са готови да общуват. Строгият поглед в очите или, още по-лошо, между веждите, е забранена техника. Тя сигнализира за нападение или сериозна защита.

Нежни призиви

Когато първите две точки отпуснат човека, можете да започнете тежката артилерия. Кажете си: "Ти си добър", "Ти си толкова готин", "Щастлива съм, че те имам". Тези фрази са толкова наситени с любов, че дори да ги казвате на себе си, на събеседника му става много топло и уютно. Спомняте ли си какво се случва със стайните растения, когато ги поливате и им казвате нежни думи? Хората реагират на топлината и обичта по същия начин.

Три докосвания

Същността на техниката се състои в това, че всички действия ги повтаряте по три пъти. Погледнете човека, погледнете встрани, повторете три пъти. Елате и докоснете рамото му, след това отново и отново. Факт е, че мъжете мислят за много неща наведнъж и не им е толкова лесно да превключват между мислите. А жените често възприемат това като липса на любов. Тактилният контакт ще им помогне да се пренастроят по-бързо и да започнат да ви отговарят по правилния начин.

Думи на силата

Една дума може да поправи лошия ден и да развали страхотния секс. Затова помислете как се обръщате към любовника си. Искате ли мъжът да се интересува истински от вас? Заменете умалителните прякори със по-силни подобни. Накарайте го да се чувства отговорен за живота ви с него. Бъдете хитри и изобретателни.

Ако мъжът, който се прибере вкъщи, веднага отиде на бюрото или се потопи в компютърни игри, не се ядосвайте. Дайте му време да се опомни, а през това време отидете в кухнята, загрейте няколко лъжици зехтин в тиган, изстискайте глава чесън и добавете подправки. Такъв аромат ще се разнесе из къщата, че любимият ви няма начин да не му обърне внимание. Влезте в стаята, прошепнете в ухото му: "Аз съм в кухнята" и веднага напуснете стаята. Тази техника е изпитана от хиляди жени и работи.

Намерете повод да го похвалите

Всеки обича да говори за любимия си човек. Дайте на партньора си тази възможност. Например по време на вечеря го попитайте как се е научил да кара колело или какво е обичал да прави най-много като дете. Мъжете обичат да говорят за подвизите си, просто жените не ги питат за това и следователно не знаят нищо за тях.

Ненатрапчива грижа

Не е необходимо да се превръщате във втора майка на мъжа, за да му давате топлина и да го карате да се връща при тази топлина отново и отново. Понякога са достатъчни някои малки неща, които ще се появят в живота му своевременно и безвъзмездно. Подхвърлен мимоходом комплимент, предложете да го закарате до вкъщи, ако той е без кола и вие сте на път, почерпете го един обяд.

Основното е да не прекалявате. Мъжът няма да се почувства задължен, но в същото време ще изпита благодарност и ще оцени отношението ви - и най-вероятно отново ще протегне ръка към вас като източник на утеха и грижа.

Между другото, всички тези техники работят перфектно не само с мъжете, но и в отношенията с децата и с родителите, пише woman.bg.

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли