Днешният ден ще промени съдбата на много хора. Ето защо

Днешният ден ще промени съдбата на много хора. Ето защо

Астролози разказват за един доста интересен феномен, какъвто е датата на средата между затъмненията. През 2023 г. има няколко такива дати, а най-близката предстои съвсем скоро! В астрологията има такова нещо като междинни точки: това са дати между затъмненията, които са равностойно отдалечени от тях в календара. Сред астролозите е прието тези дни да се наричат "хитреци" или още известни като трикстери. Тези дни имат енергията на шегите и игрите, когато можеш да постигнеш всичко с помощта на дързост, спонтанност и леко отношение към живота.

През 2023 г. дните "хитреци" са разпределени, както следва: 21, 28, 29 януари, 5 февруари, 28 април, 18 и 25 юли, 1 август, 21 октомври (+/- 3 дни влияние). Смята се, че на тези дати хората могат да променят хода на съдбата с помощта на своята креативност и твърди решения. Например, ако сте направили нещо погрешно в предишния Коридор на затъмненията от 20 април до 5 май, то именно на 25 юли, както и на 1 август, можете да промените случилото се.

Общоприето е, че в дните на трикстера "Драконът спи и не вижда как променяш съдбата си". Под "Дракон" разбираме Уроборос - същество, което според митовете лежи в пръстен около нашия свят. Главата му е възелът на бъдещето Раху, а опашката му е Кету.

Именно главата и опашката на дракона определят позициите на затъмненията и самите дни на "измамата". Раху ще бъде в Овен, а Кету във Везни, като това е идеалният момент за смели решения и действия. Енергията на "хитреца" - 25 юли 2023 г.

И така, на 25 юли енергията на деня сякаш ще бъде заличена. Луната ще навлезе в последните градуси на знака Везни и ще направи точна връзка с предишния възел в този зодиакален знак. Това означава, че можете да промените ситуацията в дадена връзка на 180 градуса. Например, да напишете съобщение на даден човек и да му предложите да се срещнете, като върнете предишните чувства и страст. Или ако сте напуснали работа, но мечтаете да се върнете на старото си работно място, просто се обадете на мениджъра си в този ден и му предложете да се срещнете. Също така на този ден можете лесно да преиздадете документ, да върнете стока в магазина или да продадете това, което сте купили в бързината, а не ви трябва.

 Освен това в този ден лесно ще можете да преговаряте с човек, който е твърде труден за вас. Подхождайте към ситуацията с максимална ирония: облечете се в стил, близък до този човек, проведете разговор с него, като му кажете това, което той иска да чуе от вас.

Така бързо и ловко ще постигнете целта си. Не забравяйте, че енергията на "хитреца" е луда, тя обича дръзките и леко детински действия, но основният критерий е, че трябва да действате честно със себе си. Само тогава Вселената, разчитайки на вашата искреност и спонтанност, ще ви подкрепи по всички възможни начини. Тя ще ви позволи да поправите грешките си и да промените всичко случило се, което не ви устройва.

Източник:  Дама.бг

ключови думи:
промяна съдба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май