Децата от тези зодии са орисани да станат богати

Децата от тези зодии са орисани да станат богати

От детството много родители внушават на децата си не съвсем правилната идея, че парите идват само след упорит труд, защото парите не растат по дърветата. Децата растат и усвояват тези истини, които буквално предопределят хода на живота им. Има обаче деца, чиято предварително предопределена съдба не може да бъде развалена от никакви негативни финансови нагласи. Говорим за представители само на три знака на Зодиака. Според езотериците, те буквално са орисани да станат богати. 

Децата ЛЪВ

Тези деца са обречени на успех още от раждането си. Неслучайно са зодията, която носи титлата Крал на животните. Според статистиката представителите на тази зодия представляват до 15% от световния паричен капитал. Сред най-богатите хора в света са не само известни личности, но и бизнесмени и политици. Сред тях са Хенри Форд, Мелинда Гейтс, Тимъти Гайтнър и много други. Това е така, защото Лъвовете са родени лидери. Те винаги упорито преследват целите си и ги постигат. Лъвовете са добри както в творчеството, така и в точните науки. С лекота овладяват нови области на знанието. Когато се провалят, те не се предават, а събират цялата си сила в себе си и продължават отново напред и също толкова смело да поемат рискове, както преди. Затова всички техни бизнес идеи и проекти често са успешни.

Децата ТЕЛЕЦ

Ако Лъвовете са рискови играчи, то Телците са истинските Скрудж Макдък на зодиака. От малки те умеят да пестят, икономисват и заделят пари за наистина важни нужди. По този начин те винаги успяват да имат достатъчно голямо количество средства зад гърба си. Телците също така са и трудолюбиви. Те с радост поемат всяка работа. Не е необходимо да бъдат подбутвани или принуждавани да учат в училище или насочвани кой е правилният избор на професия. Представителите на тази зодия знаят точно какво искат и никой не може да ги спре да направят това. Сред най-богатите хора в света, родени под знака на Телеца, са Джордж Лукас, Николай II, Дейвид Бекъм, Хосни Мубарак.

Децата КОЗИРОГ

Козирозите винаги се стремят да имат власт. Те знаят как да ръководят, да управляват компетентно хора и да водят екипа си към целта. Козирозите могат спокойно да бъдат класифицирани като хора, които имат комерсиална жилка още от раждането си. Докато връстниците им ритат топка в двора, младите представители на тази зодия ще развиват интелигентността си, ще четат книги и ще се образоват по всякакъв начин. Ето защо не е изненадващо, че в живота на зряла възраст тези техни усилия дават плод под формата на добра финансова печалба. Най-богатите хора в света, родени под знака на Козирога, включват Владимир Потанин, Джеф Безос, Ратан Тата, Ким Чен-ун.

Източник: Dama.bg

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември