Десетте неща, които правят един мъж перфектен

Десетте неща, които правят един мъж перфектен

1.Да отваря бутилка със запалка

1789472

Истинският джентълмен винаги има запалка в себе си. Ако с нея може и да отвори бутилка бира, това създава гарантирано впечатление.

2. Да използва скарата

1789478

Безспорно е, че мястото до скарата принадлежи на мъжете, не на жените. Добре е жените да оставят мъжете сами да се погрижат за изпичането на перфектната пържола.

3. Да дегустира вино

1789467

Дегустацията на вино в ресторанта е работа на мъжа. Така той може да докаже добрия си вкус на жената. Горко обаче на онези, които всъщност нямат добър вкус.

4. Да пали огън

1789476

Мъжете палят огън от векове… Днес това все още впечатлява жените, особено когато им е студено.

5. Да убива насекоми

1789475

Мъжете често биват търсени, когато става въпрос за убиване на някой малък вредител. Дали този, който успее да убие паяка или комара е същински Терминатор или спасител, е решение, което взима изплашената жена – във всеки случай обаче тя накрая е спокойна и доволна, а мъжът – горд.


6. Да прави коктейли

1789479

Защо жените толкова си падат по бармани? Няма какво да го мислите – просто е така! Затова е много важно един мъж да умее да миксира напитки.

7. Да откопчава сутиен с една ръка

1789474

Когато се научите да откопчавате сутиен с една ръка, бъдете сигурни, че жените ще бъдат много благодарни. Тъй като в такъв случай ще може другата ви ръка да се грижи за по-важни неща.

8. Да сменя гумите

1789471

Може би е клиширано да помогнете на жена да си смени спуканата гума, но е факт, че едва ли има по-добра ситуация за флирт, от тази на "безпомощната жена, която среща своя спасител".

9. Да програмира дистанционното за телевизора

1789477

Жените не могат да програмират дистанционното управление – страхотно! Защото само така мъжете биха спечелили класическата битка вечер за това какво да гледат по телевизията. 10. Да сглобява мебели Мъжете обичат да поправят неща. Жените пък обичат да наблюдават този процес. В такъв случай е идеално, когато има някое ново шкафче от Икеа, например, което чака своето сглобяване.


ключови думи:
мъж неща перфектен

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май