Десетте най-разпространени мъжки лъжи

Десетте най-разпространени мъжки лъжи

1. Имам очи само за теб

Опашата лъжа! Момичета, запомнете веднъж и завинаги, че на мъжете им играят очите. Не е престъпление да гледат други жени и това изобщо не означава, че са изгубили интерес към вас. Погледът "встрани" означава само, че мъжът е забелязал нещо приятно за окото му у друга, нищо повече.

2. Почти не гледам порно!

Всички поне веднъж сме гледали порно. Ако вярвате на мъж, който е казал, че не гледа порно, помислете пак. Всички мъже обичат да имат време насаме със себе си и не винаги са настроени за секс. Понякога просто имат нужда да се "разтоварят", за да продължат спокойно да се занимават с другите си задачи.

3. Много ми харесва да прекарвам време със семейството/приятелите ти!

Превод на фразата: "Бих общувал с тях умерено, но ако имам избор, нямаше да ги доближа дори". Много мъже се чувстват неудобно с братята/сестрите на партньорката си, особено ако нямат братя или сестри на същата възраст. Общувайки с приятелите ви, любимият неизбежно се замисля "Не може ли тя да си прекарва времето с приятелите си, а аз с моите, пък после да си се виждаме насаме?".

4. Още не съм готов за сериозна връзка.

Тази фраза е параван, който скрива неговото нежелание (или липса на готовност) да започне сериозна връзка конкретно с вас. При това мъжът си оставя вратичка за в бъдеще – ако нещата потръгнат иначе, винаги ще може да ви потърси, все пак не ви е отказал с категорично "Не".

5. Ти си толкова забавна!

Всъщност не сте толкова забавна, но за него сте най-остроумната на света, защото държи на вас. Една от причините да ви избере е, че му харесвате като личност, харесва му да гледа как се смеете, дори ако самата шега не му се е струвала смешна преди. Повярвайте ни, той оценява това, че му давате възможността да погледне на света по нов начин през вашите очи.

6. Не ти се обадих, защото бях зает.

По правило тази фраза е просто проява на учтивост, след която не следва продължение. Мъжете казват "бях зает", когато не могат да кажат "Извинявай, не искам да продължавам тази връзка" или "Не си ми особено интересна". Кавалерите, които изчезват безследно, а после се появяват, когато им е удобно, са доказали, че не заслужават доверие. Бягайте от тях!

7. Нямам представа защо тя ми пише съобщения.

Очевидно е дал телефонния си номер на жена, която му пише СМС-и, иначе откъде ще дойдат? И очевидно е забравил да й спомене, че си има приятелка. Въпросната дама продължава да му пише, защото той продължава да й отговаря – друго обяснение няма. Ако партньорът ви не спира да лъже по този въпрос, най-вероятно ви изневерява или планира да го направи.

8. Никога не бих те излъгал.

Всички лъжем, по различни причини. Просто се уверете, че можете да отличите малките "безобидни" лъжи от сериозните измами.

9. Ти си страхотна готвачка.

Да, всички искаме да вярваме, че приготвените от нас манджи са най-прекрасното, което партньорът е вкусвал, откак му е готвила любимата му майка. Но не поставяйте мъжа в положение, в което ще е принуден да ви лъже в лицето – нацапано с брашно.

10. Ти не си дебела.

Престанете да задавате въпроси, на които ще приемете само един отговор. Разбира се той няма да ви каже, че изглеждате дебела (освен ако не е садист, на когото му харесва да ви унижава – тогава бягайте от него). Ако той е сигурен, че изглеждате страхотно, всички коментари от страна на околните нямат значение.


ключови думи:
лъжи мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май