Денят от месеца, в който сте родени: Какво е влиянието?

Денят от месеца, в който сте родени: Какво е влиянието?

Вибрацията на деня, в който сме родени има голямо влияние върху пътя на живота ни и избора на професия. Неговият отпечатък трае цял живот, но е най-активен между 28-та и 56-та година. Това е едно от трите подразделения на цикли и е важно, защото влияе през средния или цъфтящия сезон на живота ни.

 

ПЪРВИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Силна воля, разчиташ на себе си и си независим. Обичаш да планираш, но не да градиш. Склонен си да отлагаш. Можеш по-добре да диагностицираш, отколкото да предписваш. Имаш добър ум, обичаш сам да разрешаваш проблемите или въпросите си и живееш повече с ума, отколкото със сърцето. Способен си на голяма преданост, но не показваш това. Имаш голямо количество неизразена сила.

 

ВТОРИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Емоционален си и остро чувствителен към атмосферата, в която живееш. Малко нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с тебе, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай лошите и подтиснати настроения. Обичаш материална лекота и комфорт, макар че не винаги си склонен да правиш усилия за това.

 

ТРЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Имаш голяма жизненост и лесно се възстановяваш от болести. Въображението ти е живо и да можеш да направиш разказ от незначителен случай. Трябва да пишеш и се занимаваш с работа, която дава възможност на твоите критически, литературни способности. Ти си с интензивни и крайни чувства и имаш емоционални кризи, от които обаче бързо излизаш. Неспокоен си, трябва да имаш някакъв интерес извън дома и работата си, който да те заангажира.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Установен си в своите възгледи и си склонен да ги налагаш на другите. Страдаш много от любовната си натура, защото дисциплината ти пречи да изразиш всичката любов, която чувстваш или да получи всичката любов, от която имаш нужда. Трябва да се занимаваш с музика, художество или скулптура, като страничен предмет, да бъдеш весел и да отделяш време и за забавление, иначе често ще ти трябва лекар.

 

ПЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Лесно се приспособяваш, помагаш и доста се хвалиш. Имаш силно въображение, обичаш украшенията. Имаш чудесен ум и си разностранчиво развит. Обичаш живота и всички преживявания и бързо преминаваш от едно на друго. Трябва да бъдеш женен, но би се отказал да се обвързваш с дом или с каквото и да е било.

 

ШЕСТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Любов е главната нота на твоята природа. Копнееш за похвали и оценка и си напълно нещастен от критика. Търсиш компания и изсипваш твоите чувства върху един най-близък, докато трае привързаността ти, но тъй като винаги търсиш своя идеал и рядко го намираш, ти се опитваш отново и отново, така че си спечелил репутация на леконравен. Би успял и в предприятия и би спечелил пари с лекота.

 

СЕДМИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Имаш остър ум и си способен на дълбок умствен анализ. Никога в живота не трябва да спекулираш или да играеш комар. Проучвай всеки детайл на всяка работа, с която се занимаваш. Никога не приемай съвет, противен на собствената ти интуиция, която е много силна. Трябва да чакаш, а не да търсиш..

 

ОСМИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си творческа и производителна натура и трябва да си избереш кариера, която е прогресивна и експанзивна и се занимава с обществените интереси. Не трябва да влизаш в равноправни сътрудничества, но трябва да си глава на собствено предприятие. Придържай се към честност и постоянство, за да имаш успех. Обичаш показност. Обичаш семейството ти да е за гордост.

 

ДЕВЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си във вибрациите на изкуството, филантропията. Склонен си към метафизика и обичаш да я свързваш със световните проблеми. Ти си литератор, артистичен, имаш силна воля и си естествен управител. Можеш да успееш в почти всякаква артистична служба. Можеш да припечелваш от писателство, учителство, свещеничество, право и издателство. Емоционален си със силна воля. Принадлежиш на света и рядко можеш да водиш чисто личен живот с успех.

 

ДЕСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Трябва да имаш много интереси, тъй като си способен много неща да вършиш наведнъж. Склонен си да се чувстваш някак си изолиран и онеправдан, защото мнозина зависят от тебе, но малцина ти помагат. Имаш чудесен ум и силна воля, ревнуваш приятелите и притежанията си и си много особен в тази насока. Имаш много творчески талант и макар че принадлежиш на търговския свят, трябва да култивираш изкуството като странично занимание, главно музика или художество.

 

ЕДИНЕЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Имаш много решителност и постоянство, но енергията и желанията ти са колебливи. Драматичен си в мисъл и в действие. Бляскав, но нервен и напрегнат вътрешно. Бързо реагираш, но трябва да внимаваш интелекта да не пречи на интуицията ти. В любов и чувства си краен и неразумен. Трябва да пазиш здравето и нервите си и постоянно да се стремиш към вътрешно равновесие. Запомни, че ти е дадено господарско число.

 

ДВАНЕЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си бляскав, магнетичен, с въображение, много убедителен с аргументи в спор и прекрасен говорител. Обичаш живота и дейността. Имаш добър и уравновесен ум. Би бил прекрасен адвокат или актьор. Имаш високи идеали и артистични наклонности и трябва да се подготвиш за мисия в живота. Трябва да поддържаш ума си активен, за да избегнеш склонността към крайни настроения.

 

ТРИНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Това е число на противоречията и малко затруднения. Ти си чувствителен и духовен, страдаш от околната си среда и често си обект на скандали. Имаш добър ум и много упорита воля. Имаш любвеобилна природа, но рядко я показваш, винаги страдаш поради нея. Ти си често неразбран, смятан за темпераментен и неразумен. Склонен си да си диктатор, но си прекрасен управител. Домът ти е от жизнено значение за твоето щастие.

 

ЧЕТИРИНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си много разностранчив и двойствен, разсъдителен с пророчески ум. Не си вътрешно артистичен, но се нуждаеш от някаква форма на израз в изкуството за развлечение. Много си емоционален, винаги могат да те спечелят със своите чувства и симпатии. Избягвай пиянството. Ти си мост между духовния и физически свят и имаш големи строителни и разрушителни сили.

 

ПЕТНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Имаш много дарби и трябва да ги развиваш чрез упорито учение. Привличаш към себе си много неща – приятели, подаръци, възможности. Способен си на много жертви и би могъл да служиш на една справедлива кауза, или един обичан приятел, неегоистично. Като адвокат, доктор, дипломат или държавник би свършил много добра работа. Винаги правиш впечатление на млад и имаш добро здраве.

 

ШЕСТНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Склонен си към нервност и понякога те считат за раздразнителен. Имаш склонност да си създаваш сам усложнения и сплетни за себе си и страдаш от последствията. Ако избереш изкуство или литература като професия, трябва да имаш някой практичен интерес за твоите прекрасни способности на разсъдливост и анализ. Не обичаш да ти се месят в плановете. Отлагаш и живееш премного за себе си. Искаш чувства, но не всякога правиш усилия да ги спечелиш.

 

СЕДЕМНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Умствено си издигнат и с горд дух, консервативен понякога, щедър или скъперник, събиращ или разпиляващ. Ти си много установен в твоите идеи и рядко се подаваш на други. Трябва да оглавяваш собствено предприятие и не трябва да работиш със съдружници или партньори, само с подчинени. Имаш любов към знанията и изследванията, писателство, търсиш доказателства за духовните работи.

 

ОСЕМНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ще имаш много промени, активност, пътувания. Големи неща ще се очакват от тебе, защото ти е дадено независимото 1 и изпълнителното 8 така че могат да те натоварят с грижата за старите и безпомощните или с групи или общества, които ще имат твоята помощ. Макар, че си доста емоционален, чрез 9, си силно интелектуален и обичаш разсъжденията и спора. Би станал прекрасен драматичен критик и писател, също добър оратор. 

 

ДЕВЕТНАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Тази вибрация съдържа цялата гама от числа от 1 до 9. Ти си логичен, постоянен, неизменен, практичен, артистичен и универсален. Трябва да бъдеш независим и да не се подчиняваш на ограничения. Можеш да се издигнеш до голяма висота или да паднеш в голяма дълбочина в дела и чувства. Не обичаш конвенционалността и не се подчиняваш в личния си живот. Би станал прекрасен политик или общественик, защото имаш дълбоко чувство на отговорност.

 

ДВАЙСЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ще намериш подходящата си среда в малко предприятие в атмосфера на приятелство и протекция. Не си склонен към по-обширни полета на действие и се задоволя ваш да работиш с други, вместо да поемеш отговорност сам. Би бил превъзходен политик или проповедник, макар че се изразяваш много по-добре на хартия, отколкото пред публика. Симпатичен си и любвеобилен. Способен да работиш в управлението на недвижими имоти, в кооперативно право, където вниманието ти към детайлите е важен фактор.

 

ДВАЙСЕТ И ПЪРВИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си магнетичен и музикален. Обичаш красотата, изкуството и танца. Много си нервен и трябва да контролираш твоите необясними отвращения към неща и хора. Повече си възприемчив, отколкото активен в твоите изрази на любовта, но много се гордееш и интересуваш от обектите на твоите чувства. Ти си по-добър приятел, отколкото съпруг, защото си склонен към подозрителност, поради въображението си. Избягвай склонността си към тревожност и потиснатост.

 

ДВАЙСЕТ И ВТОРИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Едно от господарските числа. Ще функционираш в обективния и в субективния свят и трябва да внимаваш да запазиш равновесието си между двата свята. 22 е нервно и прекалено стимулиращо и има нужда от много почивка и уединение, за да намери и опази своето равновесие. Много си интуитивен и трябва да разчиташ на първите си впечатления. Имаш неограничената сила на двете полета, но имаш универсална мисия и не бива да имаш лични амбиции.

 

ДВАЙСЕТ И ТРЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си много съчувстващ, чувствителен и разбиращ хората. Имаш практичен ум, който те прави ценен за различни класи хора. Твоето число е 5 – физическо поле, което ти дава необясними способности да диагностицираш всякакви физически разстройства. Мисията на твоето число е да строи и лекува, а не да разрушава. Ти си премного практичен, за да успееш в изкуствата. Нямаш чувство на малоценност и си напълно изпълнителен.

 

ДВАЙСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

С този рожден ден ще бъдеш много активен и ще страдаш от прахосване на енергия. Ти си силно свързан с изкуството, музиката и скулптурата. Имаш значителен талант за сцената и си драматичен по природа. Но би имал и паричен успех като банкер, търговец или предприемач. Практичен си, но също така и склонен към мечтателност. Външните работи нямат голяма стойност за теб и ти не цениш нито парите, нито времето. Избягвай чувството на потиснатост, ревност и тревожене.

 

ДВАЙСЕТ И ПЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си по природа пророческа и интуитивна натура, имаш силна склонност към окултизъм. Не си винаги разбран, защото прикриваш истинското си чувство. Имаш талант за рисуване, скулптура и резбарство. Можеш да се усъвършенстваш във всяка област на изкуството, към която си силен. Склонен си да се колебаеш и ако не надделееш тази склонност, работите ти ще страдат. Научи се на съсредоточаване и накарай ума ти да се стабилизира. Слабостта ти е в чувствата. Работи против мързела.

 

ДВАЙСЕТ И ШЕСТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти се взираш много навътре и живееш в миналото в ущърб на настоящето и бъдещето. Почваш много неща, но ти е трудно да ги изкараш до край. Ти можеш да се издигнеш до големи постове, но и да паднеш според както постъпваш. Трябва да имаш добро образование. Ако вкусът ти не води към изкуството, ще имаш успех в политиката, в дипломацията или в обществения сектор. Имаш склонност към семейство, обичаш дом, деца и трябва да се ожениш рано.

 

ДВАЙСЕТ И СЕДМИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Това е число от четвърто измерение и е склонно към повече материалност, отколкото другите деветки. Числата след 26 имат склонност да скитат, тъй като нямат свой дом. Не трябва да имат такъв. Ти си силен, безмълвен, определен, естествен водач си и не можеш да бъдеш в подчинено положение. Би станал добър адвокат, голям търговец или дипломат. Не обичаш да даваш сметка за поведението си, горещ си в чувствата и прекалено си привързан към семейството си.

 

ДВАЙСЕТ И ОСМИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си със силна воля, постоянен, доминиращ, но изпълнен с любов и можеш да нарушиш всички традиции заради нея. Искаш да превъзхождаш другите и би направил големи жертви, за да постигнеш това. Трябва да избягваш мързела, защото скоро ще придобиеш навик на празна мечтателност и дребнавост, които ще унищожат твоите прекрасни дарования. Склонен си да преувеличаваш всичко, което се отнася до твоя живот и така си създаваш много разочарования. Обичаш свободата и страдаш от ограничения.

 

ДВАЙСЕТ И ДЕВЕТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Ти си вдъхновен и духовен – 2 плюс 9 равно на 11, и способен за водачество с големи резултати. Можеш да разрешаваш трудните проблеми и да обединиш религиозните различия. Чрез голямата си сила, можеш да бъдеш за другите чест или разрушение. Ти си краен във всички неща, интензивен в любов и размисъл, радостен или подтиснат. Трябва да пазиш нервите си. С тебе лесно не се живее, защото си погълнат от своите мечти и забравяш да се погрижиш за удобството на другите.

 

ТРИЙСТИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Изпълнен си с електричество и жизненост, доста си нервен. Не се разболя ваш лесно и имаш голяма съпротивителна сила за болестите. Трябва да се пазиш от обсебване. Имаш определени мнения и не си склонен да мислиш, че не винаги си прав в своите заключения. Ти бил прекрасен учител, писател или социален работник. Лоялен си, макар че си склонен към флирт. Обичаш да ти оценяват дарбите и делата.

 

ТРИЙСЕТ И ПЪРВИ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Както и тридесетия ден никога не си играй с психически явления. Твоите аспирации не са винаги разумни, могат да ти докарат разочарование. Трябва да култивираш силата и приложението на четворката, за да успееш в живота. Обичаш да пътуваш и не обичаш да живееш сам. Трябва да се ожениш рано, защото отговорността е необходима за твоето стабилизиране. Никога не забравяш нито услугите, нито обидите. Научи се на закона и на силата на парите, защото имаш склонност да ги разпиляваш непредвидливо.

 

От: "Разучете пътя на живота си. Числата предсказват", Флоранс Кембъл

 

 

ключови думи:
ден от месеца

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април