Да поговорим за секс

Какво наистина е важно за добрия секс, според жените
Да поговорим за секс

Емоционалната близост е най-важното нещо за добрия секс, според жените. Това показват данните от ново проучване, публикувано в "Индипендънт”. 

Стресът от ежедневието най-вероятно може да сложи край на всякакви сексуални приключения. Ново изследване реши да провери дали стереотипите за жените и секса са верни. 

Проучването установи, че повече от половината от 500-те анкетирани казват, че емоционалната връзка е най-важният аспект за добрия секс. За по-малко от една четвърт любовната игра е от съществено значение. И само около 10 на сто от жените смятат, че комуникацията е важна. Разнообразието и честотата на секса са определящи за 5% от нежния пол. 

Изследването показа, че повече от половината от жените се оплакват, че не правят достатъчно секс, като 3/4 искат това повече от три пъти седмично. По-голямата част от жените заявили, че трябва да стигат до оргазъм най-малко веднъж по време на секс. 

Най-негативно отражение върху любовния живот на дамите оказва стресът, който пречи на 39 на сто от анкетираните. Следват чувството за липса на синхрон с партньора и лошото настроение. 

Една пета от жените обаче казват, че нямат никакви пречки, които да влияят на сексуалния им живот. Освен това данните потвърждават резултатите от скорошно проучване, според което жените обичат романтичните авантюри вечер, докато силният пол предпочита по-приятните събуждания.

Източник - БГНЕС

ключови думи:
жени здраве секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април