Да живееш на ръба

Ама буквално!
Да живееш на ръба

Предполагам, че щом сте се осмелили да разгърнете настоящия материал, не сте от хората, на които им се подкосяват краката от височини. Колкото и да ми се иска, следните кадри не са плод на графична манипулация, съвсем никак дори.

Бидейки страхотен фен на родния си Детройт, фотографът Денис Мейтланд решава да покаже една нова перспектива, нещо доста по-различно от клишираните до безобразие туристически кадри. Ето защо той започва да се катери. Обикновено по разни изоставени сгради. Целта му е да се добере до най-високата им точка, да седне на ръба, да се наведе и да улови ужа... пардон, мига.

Dennis Maitland

Денис споделя, че в началото на този проект е имал особено силен страх от високото. Амбицията му обаче явно е била по-силна от фобията и само след няколко сесии, той открива, че седи по покривите с далеч по-голяма увереност. Днес първата му работа, когато влезе в нова постройка, е да се покатери възможно най-високо, независимо дали ще снима или не.

Dennis Maitland

Неговата история за пореден път потвърждава разбирането, че човек може и трябва да превъзмогва страховете си. Всичко, което трябва да направи за целта, е да напусне комфортната си зона.

Dennis Maitland

Dennis Maitland

Dennis Maitland

Dennis Maitland

Dennis Maitland

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май