Да, българските мъже готвят!

А причините за това са много и повечето са забавни
Да, българските мъже готвят!

Ясно е, че представителите на силния пол готвят, дори у нас, при това – доста добре. Неотдавна обаче ви насочихме към една страничка, която съвсем предизвикателно попита "Защо мъжете в България се научиха да готвят?".

Получените отговори са супер разнообразни и забавни, гарантираме, че ще ви разсмеят от сърце :) Можете да видите всички, както и победителят, ето тук.

А сега е време да разкрием и провокаторът на темата! Та-да, това е Kulinar.bg! Един от най-големите сайтове у нас, в който са събрани рецепти, съвети за готвене, интересни материали за храна и традиции и т.н., обаче не търси междуполови скандали. Напротив, тематичната страница само иска да докаже, че с нейна помощ кухнята се превръща в най-гостоприемното помещение у дома, без оглед на пол, възраст, цвят на косата... ;)

С други думи, с Kulinar.bg всички готвят добре! Точно толкова лесно е! В сайта не само можете да откриете ценни насоки и всякакви рецепти, но и да споделите своите кулинарни умения с всички останали. Е, празниците идат, така че не се бавете :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май