Гардеробът, моят приятел (част втора)

Отново се грижи за мен и за фигурата ми!
Гардеробът, моят приятел (част втора)

Ако можеше да говори, сигурно и тази сутрин щеше да ви каже, че е време за упражнения = ) Но не може. Гардеробът ви помага да поддържате фигурата си по друг начин. Без думи. Като ви позволява да ползвате дрехите и аксесоарите му не само по предназначение... Но и с фитнес контекст. Съмнявате ли се? Вижте тогава:

Коланът: Лятото би било невъзможно без този стилен, красив и много удобен аксесоар. Обаче, той е удобен само до доказване на противното. Когато биреното коремче опре заплашително в него, тогава става лошо, нали?

Вместо да правите допълнителни, спасителни, дупки на модерното си украшение, гледайте да не се стига дотам да се усещате нещастни, носейки го. Съобразявайте се с обществено коректната дупка и всеки път, когато имате стремеж да я прескочите, намалете порциите консумирана храна.

Разкроените дънки: Чудесни са, нали? Имат удивителното качество да ви превръщат в деца на слънцето и да ви пращат директно в романтичните 70-те години на 20 век. Но...

Облечени в тях, трудно може да разберете как точно се променя тялото ви. И дали се променя към по-добро. Разбира се, в избора на дънки и като цяло – на дрехи, все още трябва да се ръководите от специфичната форма на тялото си. Все пак, както стана ясно и тук, би било добре да избягвате онези облекла, които скриват реалните пропорции на фигурата ви. И ви пречат да се виждате в огледалото.

Спортният сутиен (само за момичета): Освен че ви позволява да спортувате с грижа към бюста си, тази дреха може да се превърне в нещо-като-обещание. Слагайте я в почивните дни, директно след като се събудите. Така, по някое време на деня, все ще се спомните, че е дошло перфектното време за спортуване. И че отдавана сте готови за него.

Странно или не, малките неща наистина правят големите събития. Тази, макар и клиширана, формула важи с пълна сила и за здравословния начин на живот. Стъпка по стъпка, тръгвайки от гардероба си, например, може да се почувствате по-здрави, по-тонизирани, по-щастливи. Готови за предизвикателствата, които ви предстоят в личен и професионален план.

Пратете поздрави на гардероба си от нас = )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май