Всички обичат да танцуват

Дори известните
Всички обичат да танцуват

Когато бяхме в гимназията, учителят ни по ча-ча-ча ни предупреди, че танците водят до пристрастяване. Тогава, разбира се, не му повярвахме. Години по-късно, след хиляди "подскачащи" дни и нощи, се убедихме сами, че животът е непоносим без музика и ритъм.

Нещо повече: колкото по-често танцуваме, толкова повече ни се иска да го правим. Става въпрос обаче за една полезна, здравословна зависимост и даже – необходимост от първа ръка, която, освен всичко друго, оказва положително влияние върху здравето.

За нас танците винаги са били лесен начин за освобождаване на напрежението и хубав повод да се позабавлявамe с приятели. Те са перфектното допълнение към фитнес програмата ни. Разнообразието, от което имаме нужда, за да се връщаме с нови сили към спортните си занимания.

Оказва се обаче, че популярните личности също обичат да танцуват – копирачи, какво да ги правиш ;) Ето, например, няколко звездни мадами, които, в буквален смисъл, трудно можеш да свалиш от дансинга:

Дженифър Лопес

Изкусителната Джен започва своята кариера именно като танцьорка в телевизионното комедийно предаване "In Living Colour". Към днешна дата, танците са един от основните методи, с които чаровницата поддържа добра физическа форма. По нейните думи, точно те й помогнали да си върне нормалното тегло след раждането на прекрасните й близначета.

Ние надушваме и намесата на стриктен хранителен режим, но карай... Така или иначе, резултатът е налице.

Кърсти Али

Американската актриса дълго време беше критикувана заради редовните си неразбирателства с кантара. Накрая й писна да обсъждат фигурата й във всяко издание и да я дават за лош пример. И реши коренно да промени живота си с... танци.

Влезе в американското реалити предаване "Танцувай със звездите" (Dancing With The Stars) и оттам нещата тръгнаха в правилната посока за нея. Благодарение на участието си в шоуто, русокоската значително намали размера на талията си и, едновременно с това, увеличи самочувствието си.

А днес не пропуска добра възможност да разкърши снага в танцова сесия.

Ванеса Уилямс

Зумба! Това е предпочитаният от актрисата начин за поддържане на добра фигура. Всъщност, Ванеса харесва всички латиноамерикански ритми и с удоволствие им се посвещава, когато иска да изгори калории. А в лентата "Танцувай с мен" се прояви като един истински професионалист на дансинга:


Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май