Връзка с голяма разлика в годините? 6 причини, поради които тя е по-стабилна

Връзка с голяма разлика в годините? 6 причини, поради които тя е по-стабилна

На двойките с голяма възрастова разлика често се гледа с повдигнати вежди, но проучване доказва, че жените във връзки с голяма разлика във възрастта са най-доволни от любовния си живот. Докато зрялостта на по-възрастния партньор вече е добре известен фактор за успеха на тези съюзи, има много други причини, които могат да доведат до щастлив брак.

Ето, обаче, какви са предимствата в една така връзка:

 

1. И двамата знаят какво искат и съответната им възраст отговаря на приоритетите на другия.

Хората могат да преследват различни цели, когато достигнат определена възраст. Има по-млади жени, които са готови да имат семейство, и по-възрастни мъже, които вече искат да имат деца. В този случай разликата във възрастта е "добра инвестиция".

2. По-възрастните партньори разбират от какво имат нужда техните по-млади половинки.

Да се ожените за по-възрастен може да означава повече възможности за неща, които искате да правите. Партнорът също е бил млад, така че е склонен да бъде по-разбиращ, ако трябва да отделите малко лично време за своите хобита или интереси. Те няма непременно да са против или да приемат, че нещо не е наред във връзката.

3. Бракът е комбинация от мъдрост и енергия.

Наличието на различни нива на зрялост може да бъде здравословно, ако осигурява допълващи се перспективи за двойките. Една жена описва как 15-годишната разлика във възрастта с нейния партньор влияе върху връзката им, казвайки, че тъй като са на различни етапи от живота, те предлагат различни неща на масата, когато става въпрос за преговори. И докато по-възръстният дава мъдрост, по-младият може да действа като извор на енергия, внасяйки специален вид спонтанност във връзката.

4. Между тях има много вълнуващ обмен.

Израстването в различни културни времена означава, че има много истории, които да споделяте помежду си. Както казва една жена, която се среща с мъж, 12 години по-голям от нея, и двамата научават много от връзката – "Аз го научих да сърфира, а той ме учи на финансови неща, откакто се опитвам да купя първата си къща. Полезно е и в двете посоки!”

5. Връзката се движи с по-бързи темпове.

6. Те полагат повече усилия да накарат връзката да работи.

Според експерти двойките с възрастова разлика са изправени пред няколко предизвикателства, включително стигмата и социалното неодобрение или липсата на подкрепа от семейството и връстниците. Различните кариери и здравословните проблеми също са фактори, които могат да повлияят на връзката им. Тези неща ги принуждават да преминават през трудни препятствия в началото на връзката и в резултат на това те са в състояние да изградят здрава основа, пише trafficnews.bg.

ключови думи:
разлика в годините

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май