Внимавайте! Това са най-опасните дни през октомври

Внимавайте! Това са най-опасните дни през октомври

9 октомври – Венера преминава в знака Дева

На 9 октомври Венера ще бъде в шести дом на хороскопа, където винаги е много слаба. Можете да забравите за търсенето на любов по време на престоя си в Дева. Ще имате достатъчно енергия само за някои важни неща и то не винаги. Астролозите съветват в този ден и през следващите дни внимателно да планирате свободното си време и работа, без да поемате рискове и без да разпределяте времето си.

13 октомври – петък 13

Петък 13-ти винаги е много опасен ден, в който черната магия цъфти. Вероятността да почувствате негативното влияние на другите ще се увеличи рязко. В никакъв случай не си създавайте нови врагове през този ден.

14 октомври – пръстеновидно слънчево затъмнение

Много опасен ден, в който хаосът ще цари в целия свят. И Луната, и Слънцето ще се срещнат в знака Везни. Това означава, че емоционалните проблеми ще станат основни. Най-вероятно в този ден голям брой хора ще започнат да се обвиняват за миналото си. Не очаквайте справедливост от хората в този ден.

20 октомври – съвпад на Слънцето и Меркурий

През октомври тази връзка ще се състои на 20-ти. Както винаги, в този ден е по-добре да не се карате с никого, да не тръгвате на дълъг път, да не поемате рискове и да не харчите много пари. Бъдете изключително внимателни и съобразителни във всичко.

22 октомври – Меркурий преминава в знака на Скорпион

На 22 октомври Меркурий ще бъде в Скорпион. Това е добър момент да си останете у дома, но е по-добре да пренасрочите пътуванията си. Това е ден на вътрешен дисонанс и объркано съзнание. В такива моменти хората са много по-склонни да грешат, да дават празни обещания и да мамят.

28 октомври – частично лунно затъмнение

Последното затъмнение през 2023 г. ще бъде най-малко опасно, но това не означава, че на този ден няма да ни очакват проблеми. Това ще бъде денят, в който Луната е в Овен, така че импулсивността и агресията ще станат норма. Ако се карате с някого в този ден, вероятността да се помирите ще бъде почти нулева. Не занимавайте хората с твърденията си и не се обиждайте на думи.

29 октомври – съвпад на Меркурий и Марс

Меркурий и Марс ще бъдат от една и съща страна на Земята в този ден. Това означава, че ще имаме проблеми с мотивацията и желанието да подобрим живота си. Хората ще станат егоисти и ще започнат да показват своята арогантност и лошо настроение на всички около тях. Не очаквайте помощ от никого, пише happy-woman.bg.

ключови думи:
опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май