Вижте коя е втората най-ерогенна зона на мъжете

Вижте коя е втората най-ерогенна зона на мъжете

Проучване сред 7158 представители на силния пол показва, че брадичката е втората им най-често срещаната ерогенна зона. Първи според анкетата са половите им органи.

Изследването показва, че 21% от участниците определят половите си органи за ерогенната зона, която е най-чувствителна и веднага ги възбужда. Второто място се заема от брадичката, а класацията за ерогенни зони се допълва от шията, долната част на корема и вътрешната част на бедрата. Брадичката не е никак изненадваща ерогенна зона.

По нея са разположени нервни рецептори, които веднага реагират при докосване. Лекото стискате със зъби също е много възбуждащо. При врата най-чувствителната зона се намира под адамовата ябълка.

Още древните китайци знаели, че тази област – около щитовидната жлеза, е силно свързана със сексуалността. Резултатите от проучването показват, че и повечето мъже харесват любовната игра преди секс.

Цели 75% от мъжете са разкрили, че държат на любовната игра. 12% от тях казват, че могат и да я пропуснат, а за 5% от анкетираните тя е безсмислена и предпочитат по-бързо да стигнат до същественото. Проучването е направено от популярен сайт за запознанства, а някои от откритията са наистина интригуващи. От анкетите става ясно, че умът също е мощна ерогенна зона.

Част от господата се споделили, че предпочитат умствената стимулация чрез думи пред физическата, а някои от тях не желаят да доминират всеки път в спалнята и се радват, когато половинката им поеме инициативата. Някои подробности от външния вид също привличат мъжете като магнит, са установили изследванията до момента. Като най-възбуждащ мъжете определят червения цвят.

По-закръглените дами се радват на повече внимание за разлика от по-слабите, тъй като заоблените форми се асоциират със здраве и жизненост. Приликата в някои черти също привлича на подсъзнателно ниво мъжете, карайки ги да ви се доверят, дори без да ви познават добре. Усмивката също е сред водещите критерии за привличане според представителите на силния пол, пише Флагман.бг.

ключови думи:
ерогенни зони

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април