Вижте кои са опасните дни през декември

Вижте кои са опасните дни през декември

Най-опасните дни на декември са дните, в които има повишена вероятност да срещнете големи проблеми и неприятности по пътя си.

В последния месец на годината ще има четири опасни дни. Всеки от тях ще бъде уникален, така че подходът към решаването на проблеми във всеки от тях ще бъде различен. В такива дни е важно абсолютно всичко – от това как реагирате на проблемите до външния ви вид.

 

 

Астролозите разкриха на кои дати от декември трябва да бъдете максимално внимателни:

6 декември – Меркурий влиза в Козирог

Меркурий в Козирог се усеща доста зле. Неговите енергийни потоци са изкривени, така че хората стават по-потайни. От 6-ти до края на годината ни очаква намалена производителност, което в съчетание с предстоящите празници значително се отразява на ефективността на всяка работа и на всеки бизнес като цяло. Стихията Земя ще изкриви информационните потоци, така че се пазете от слухове и клюки, особено в самия ден на прехода 6 декември.

10 декември – Венера влиза в Козирог

Няколко дни след Меркурий, Венера също ще влезе в знака на Козирога, с който сега е в относителна близост. Венера в Козирог също се чувства зле, така че можем да направим простия извод, че последните 20 дни на 2022 г. ще бъдат изключително трудни. Самият ден на прехода ще бъде белязан от повишена алчност на хората, егоизъм, а в някои случаи и нервност, която ще замени спокойствието.

21 декември – Зимно слънцестоене

Зимното слънцестоене не е най-лесният ден. Той може да е скучен и тъжен, но този път, напротив, ще бъде малко нервен, тъй като по това време Слънцето ще предаде юздите на Луната, а намаляващата Луна ще бъде в Стрелец на този ден. Това положение на Луната се отразява изключително негативно на енергетиката й, така че денят ще бъде доста труден и непредвидим. Много хора ще действат агресивно и много недоверчиво.

29 декември – Най-опасният ден от декември

На 29 декември ще се състоят две важни събития наведнъж. Първият е началото на ретроградното движение на Меркурий. Той не само е в много неизгодна позиция в зодия Козирог, но и ще обърне движението си, което ще провокира още повече проблеми. Бъдете внимателни в последните дни на 2022 по отношение на общуването с непознати. Не казвайте на никого за плановете си за новогодишната нощ и началото на 2023 г.

Меркурий и Венера ще бъдат в съвпад на 29-ти. По аналогия с предишния съвпад на тези две планети, който беше през ноември, на 29 декември не трябва да ругаете, а също и да се отдавате на мисли за миналото. В този ден хората ще станат по-отмъстителни, негативни и непредвидими. Бъдете внимателни и не пресичайте пътя на никого. 

Източнк: Една.бг

ключови думи:
декември опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май