Вижте големия летен хороскоп! Какво да очаква всяка зодия?

Вижте големия летен хороскоп! Какво да очаква всяка зодия?

Лятото е все по-близо, а астролозите вече са готови съв своята прогноза за най-горещите месеци от годината. Не е лесно да предвидиш събитията за 3 месеца напред, но все пак има някои насоки, които можем да следваме.

Това лято се очаква да бъде много благоприятно. Да, ще има периоди, когато Меркурий ще бъде негативно настроен, но това не би трябвало да е голям проблем. Единственият проблем потенциално ще бъде позиционирането на Венера в Лъв, което ще ни направи малко по-егоистични това лято, но като цяло дори и този аспект ще бъде слаб, така че няма да навреди на енергията ни.

Що се отнася до Марс, той ще бъде много силен и ще ни носи креативна енергия, което ще ни донесе успехи и положителни емоции. Това лято ще има силата да промени съдбата ни за един ден и определено ще ни даде възможност да бъдем щастливи. Достатъчно е просто да повярвате и да направите нужното, за да намерите щастието.

Ето какво може да очаква всяка една зодия от ЛЯТО 2023:

Овен

Овните трябва да започнат лятото с отработване на енергийните причини за неуспехите им. Възможно е Овните да трябва да променят ежедневието си или да развият нови навици, но си заслужава. Представителите на тази зодия ще бъдат възнаградени за усилията си. Вселената е на тяхна страна, особено ако Овенът има добри намерения. Сега е моментът да действаме. Това лято няма да е лесно, но ще донесе много позитиви. Никой не може да спре Овните да реализират идеи и да сбъдват мечти. Основният им враг е бездействието, страховете и несигурността.

Телец

Телците през лятото на 2023 г. ще могат да загърбят миналото, да подобрят бъдещето си и да изчистят кармата си. Заради Венера в Лъв ще трябва да бъдат по-внимателни с желанията си, защото тази планета ще породи у тях жажда за прекалена алчност. Знаци, че Телецът се движи в правилната посока, ще бъдат увереността, приятното емоционално вълнение и амбицията, която ще изпита. Освен това астролозите съветват да запомните, че ще получите някаква прикрита благословия. Някои трудности и неприятности в живота могат да се превърнат в нещо изключително полезно за Телеца в бъдеще. Оптимизмът ви е източник на късмет.

Близнаци

Близнаците това лято трябва да бъдат изключително внимателни с думите. Има фрази, които могат да навредят на щастието им. Не се излагайте на тази опасност. По-добре е да казвате на себе си и на хората само приятни неща. Това ще привлече повече късмет, възможности и любов в живота ви За хората от тази зодия чашата винаги е наполовина пълна, а това е много важно. През лятото на 2023 г. ще спечелят само тези, които вярват в най-доброто и не се фокусират върху загубите. Всеки има лоши дни, дори най-щастливите и продуктивни хора на планетата. Важно е винаги да помните това.

Рак

Това лято Раците трябва да се погрижат преди всичко за енергията в дома си. Астролозите смятат, че това е важно, защото именно у дома прекарваме по-голямата част от времето си. Звездите и планетите ще бъдат в перфектно подреждане това лято за Раците. Освен това енергията на планетите е чудесна за детайлно планиране на вашето бъдеще. Раците трябва да мислят напред, да изчисляват нови възможности и също така да спрат да се занимават с дребни проблеми.

Лъв

За Лъвовете е важно да помнят необходимостта от енергиен детокс това лято. През юни и юли ще бъде невероятно лесно да направите това. Необходимо е да се премахне натрупаното негодувание, негативизъм, лоши спомени. Силният Марс настройва Лъва за маратон, а не за спринт. Определено не си струва да се надявате на бързо решение на проблемите през тези три месеца. Също така е важно да запазите здравето и енергията си. Астролозите съветват Лъва да помни, че понякога е достатъчно просто да промени отношението си към проблемите, за да ги разреши. Няма нужда да променяте изцяло пътя си.

Дева

С кого искате да прекарате това лято? Кой ви задушава? Това пътуване може да ви отведе в подземния свят на подсъзнанието, принуждавайки ви да се изправите пред истините за това какво наистина искате и какви сенки се появяват в отношенията ви с другите. Меркурий активира всички най-силни качества на характера на Девите, така че през лятото на 2023 г. е недопустимо да тънете в несигурност. Девите трябва да помнят силните си страни, както и да ги използват по предназначение. Няма нужда да се страхувате да го карате по-леко - лекота и радост - това им е необходимо като въздух.

Везни

Везните ще имат житейски кризи това лято, но три вътрешни опорни точки ще им помогнат да преодолеят всякакви проблеми и да им се размине. Използвайки хитри комбинации и сложни ходове, Везните могат да си донесат нови неприятности. По-добре е да си честен, открит, трудолюбив. Хитростта е присъща на несигурните хора, алчните. Щедростта трябва да управлява света на Везните това лято. Везните трябва да помагат на роднини, на сродна душа, деца, приятели. Много от тях ще очакват помощ от вас. Добрините ще ви донесат голям късмет в бъдеще.

Скорпион

Скорпионите трябва да общуват с приятни и оптимистични хора възможно най-често това лято. Всяко отдаване на песимизъм ще бъде изпълнено с проблеми със самочувствието, късмета и настроението. Лятото е идеалното време за почивка и трябва да се възползвате от това. Първият летен месец е идеален за намиране на любов, а краят на лятото за упорит и безкористен труд. Скорпионите трябва да се съсредоточат върху придобиването на нови знания, опит, намирането на ново хоби или работа. В същото време е важно да поддържате яснота и чистота на мисленето. Това ще помогне на Скорпионите да преодолеят синдрома на хроничната умора .

Стрелец

Стрелците това лято определено не бива да тънат в униние и да ругаят съдбата в трудни периоди. Ако има трудности, трябва да ги приемете с достойнство и вяра в най-доброто. Това лято е идеално за саморазвитие, придобиване на нови знания, намиране на любов и нова работа. Стрелците ще бъдат във вихъра си и ще могат да се превърнат в най-добрата версия на себе си. Колкото повече трудности успеят да преодолеят, толкова по-силни ще станат накрая. Началото на лятото е идеално за кардинални метаморфози, които отлагате отдавна.

Козирог

Ако Козирозите искат да променят живота си, трябва да действат незабавно. Това лято е най-доброто време за смели дела. В отношенията с другите трябва да помните, че перфектни хора не съществуват. Началото на лятото натиска привидно всеки "бутон" във вашето поле на романтиката, връзките и интимността. Козирозите може и да не постигнат кой знае какъв успех в работата и бизнес делата това лято, но съдбата ще ги награди с успех в други области.  Това е само началото на една "дива" трансформация.

Водолей

Това е идеално лято за любов! Любовните приключения на Водолея ще се помнят много дълго - може би цял живот.  Това лято ви очакват чудеса, приключения и изпитания на "арената” на вашите връзки. Това лято в живота и обкръжението на Водолея не трябва да има нищо и никой излишен. Астролозите вярват, че трябва да се борите със злото в себе си, а не в другите. Важно е да се съсредоточите върху саморазвитието - преди всичко духовно. Във финансовия сектор е по-добре Водолеите да се активизират през юни и август.

Риби

 

Венера ще помогне на Рибите да се отърват от болезнените спомени това лято. Всички хора от този знак трябва да мислят само за бъдещето. В миналото няма нищо добро, особено когато става дума за болезнени спомени. Ако искатеда промените нещо, ще трябва да продължите напред. Най-големият враг на успеха и щастието за хората от този воден знак, е страхът от непознатото, необичайното. Смелостта пък е най-добрият им приятел това лято. Рибите могат да направят това, което не са се осмелявали от дълго време. Време е да кажете не на съмненията в себе си

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ключови думи:
зодии хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май