Венера в Овен до 29-и април: Обрат в любовта за тези 4 зодии

Венера в Овен до 29-и април: Обрат в любовта за тези 4 зодии

Април 2024 г. е най-кармичният месец, според астролога Юлия Лифанова, а събитието Венера в Овен на 29-и се очертава да бъде съдбоносно за любовния живот на 4 зодии. Ето кои са те и какво се очертава да им се случи:

Овен
Овни, Венера управлява вашия сектор на партньорството. На 18-и и 19-и април тя се свързва с възела на бъдещето точно във вашия знак. Освен това на тези дати ретрограден Меркурий ще бъде в съвпад точно с тази планета, което означава, че можете да очаквате обаждане от бивша половинка, някаква новина или просто съдбоносна, случайна среща. Бъдете сигурни обаче, че каквото и да ви се случи на 18-и и 19-и април, то е предопределено от Вселената и ви се случва по много важна причина. За обвързаните Овни това събитие може да доведе до нова стъпка в отношенията.

Телец
Телци, Венера е вашата управляваща планета, така че всички нейни транзити са съдбоносни за вас, за любовния ви живот. На 18-и и 19-и април е възможно да излезете на среща с човек от миналото, благодарение на ретроградния Меркурий. Той може да бъде и човек, който живее в чужбина или имате афера с него. За обвързаните - възможно е да настъпят трудни ситуации на 18-и и 19-и, но те ще се разсеят и всичко ще се стабилизира до средата на май.

Дева
Деви, вашата планета-управител Меркурий ще бъде в съвпад с Венера на 18-и и 19-и април, което означава, че ви предстои много вълнуваща среща около тези две дати. Най-вероятно ще е с човек, към когото имате необяснимо силно привличане и не спирате да мислите за него, а той ще се появи изненадващо в живота ви.

Везни
Везни, на 18-и и 19-и април ще изгрее слънцето в любовта за вас, тези дати ще донесат истински празник за душата ви. Ще се случи важно събитие в отношенията ви. Твърде вероятно е тогава да срещнете човек "по съдба" и дори да се стигне до предложение за брак. Животът ви е на път да се промени из основи. Възможно е и да се появи нова афера за някои представители на зодията, защото Венера управлява вашия сектор на кризите и забележете - сексуалните отношения, пише woman.bg.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май