Бягайте надалеч от такива мъже!

Бягайте надалеч от такива мъже!

Всяко момиче в определен момент от живота си започва да мечтае за връзка, която ще е красива и сериозна, която ще доведе до създаване на семейство. Но на практика не с всеки мъж се получава така. Напълно възможно е да си изберете съвсем неподходящ партньор. Затова е добре да се запознаете с признаците, които се виждат веднага и да не витаете из облаците, а после да роните горчиви сълзи. Ако пък мъж чете тези редове и открие в себе си някои от тези признаци, това означава, че е време да се замисли и да направи необходимите промени в себе си.  

Мамин глезльо

Има такива мъже, които предпочитат да обсъждат и най-съкровените неща с майка си. Дори, ако се съберете и станете двойка, вечно ще живеете с усещането, че маминка е някъде наоколо и строго бди над своето пораснало чедо. Всяка стъпка, всяко решение във вашата двойка ще се обсъжда с майката на мъжа ви. Харесвате ли такава ситуация, или искате решенията да си ги взимате само вие двамата?

2. Нарцис

Тук не става дума за така наречения здравословен егоизъм, когато мъжът желае да печели повече, да има по-големи възможности за себе си и за семейството си. Тук говорим за самовлюбеност. Нарцисизмът – това е модел на поведение, насочен единствено към себе си. Такъв мъж слага винаги и за всичко себе си на първо място. От това пък следва абсолютно нежелание да работи над отношенията ви, невъзприемчивост дори към здравословна критика и други подобни "радости”, с които непременно ще се сблъскате в отношенията си с него. Иначе казано – това не е добър избор за дългосрочни отношения.  

3. Скъперник

Тук отново трябва да разграничим двете понятия – скъперник и икономичен. Икономичността си е вид изкуство – това е да умееш разумно да разполагаш с парите си, да си планираш бюджета. Тя е признак за здрав разум у мъжа. Скъперници са онези, които нямат никакво намерение да "инвестират” във взаимоотношенията ви. Тук основно става дума за пари, но може да се отнася и за други ресурси, които ще "заблестят" в процеса на установяване на семейното ви гнездо.

4. Бързащият

 Такива мъже започват да кроят съвместни планове още на десетата минута от запознанството с момичето. Отивате на първа среща и след десетина минути той ви обяснява каква шикозна сватба ще направите, какви прекрасни деца ще имате. А после ще ви каже, че съвсем не е нужно да се разбирате с майка му. Още в този миг започнете да се съмнявате – съгласете се, подозрително е така бързо да се премине към следващ етап от отношенията ви. Това го отдалечава от потенциалния партньор, с когото бихте живели щастливо. Дали въобще ще го интересува вашето мнение, ако станете партньори?

5. Мрънкалото

 Няма нищо лошо в това да се преразкажат негативните събития от изминалия ден. Но ако мъжът постоянно, всеки ден, се оплаква по един или друг повод, дори, когато сте склонни да изслушвате проблемите му, ще ви стане тежко от непоносимото количество мърморене и мрънкане. Такива мъже като правило са склонни да бягат от отговорност, да я прехвърлят на другите и да не отговарят за постъпките си. Всички около него са виновни – той никога. Струва ли си такава жертва от ваша страна? Ако у мъжа, с когото сте се сближили, откриете някои от тези признаци – замислете се навреме. Не си правете прибързани изводи, макар тези типажи да са лесно забележими. Просто слушайте интуицията си, която обикновено не подвежда, съветват психолозите, познавачи на човешката душа, пише woman.bg

 

ключови думи:
връзки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май