Белите лъжи: Какво крият мъжете от половинките си

Белите лъжи: Какво крият мъжете от половинките си

Връзките се градят на доверие и комуникация. Понякога обаче, с напълно добри намерения, двете страни укриват някои факти, вярвайки, че те биха наранили любимия им човек или пък биха го накарали да изглеждат зле в очите им.

Наричат ги бели лъжи и дори да изглеждат безобидни, ако бъдат разкрити, може да станат повод за скандали и караници. И все пак, приемете, че те съществуват и ако хванете половинката в "бяла лъжа", не бързайте да съдите, а си помислете какво криете вие от него/нея.

Докато дамите често премълчават разходи за глезотии, клюки с приятелки и някои битови недоразумения, вижте какво крият представителите на силния пол:

 

 

Работни проблеми

Мъжете обичат да изглеждат уверени и че контролират всичко около тях. Ето защо дори да имат сериозни проблеми в работата си, те няма да ги споделят. Може би не вярват, че ще срещнат адекватно отношение от партньорките си, които вероятно не са навътре с работата им, или пък искат да бъдат винаги "готини" в очите им. Ако любимият ви е по-умислен и вглъбен в себе си от обикновено, вероятно го мъчат точно такива проблеми.

 

Какво чувстват към любимата жена

Не са много романтиците, които постоянно вербализират любовта си към половинката. Повечето мъже не обичат да говорят за чувства и макар вие да му повтаряте постоянно колко го обичате и как не можете да живеете без него, той няма да ви го повтаря постоянно. Това обаче не означава, че не изпитва същото.

 

Когато са ядосани и разстроени

В очите на мъж, за някои неща просто не си струва да се спори. Така че ако любимият ви е разстроен или ядосан, а не казва причината, означава, че той просто не иска да се кара с вас. Оставете го да си го изживее. Ако прецени, че не може да се справи с проблема, сам ще дойде и ще обясни какво го мъчи.

 

Ставали са жертва на изневяра

За един мъж да признае, че е носил рога, е сериозен удар по егото. В очите му това означава, че не е контролирал предишните си връзки и е направен на глупак. Дори да се опитате да го убедите, че това не е така, няма да успеете. Дори да узнаете за подобна ситуация в миналото, по-добре не ровете, оставете го да запази егото си.

 

Привлечени са към ваша роднина или приятелка

Да, звучи страшно, но това не означава потенциална изневяра. Доста мъже намират атрактивни сестрата/братовчедката или приятелка на своята половинка. И не очаквайте да го признае, защото това само ще се обърне срещу него и ще бъде повод постоянно да сте напрегнати в тяхно присъствие.

 

Сексуални фантазии

Мъжете гледат порно и понякога им се иска да изживеят порно. По всеобщо схващане обаче, дамите не си падат по много разкрепостени порно изживявания и искат повече романтика. Това е причина много мъже да не си признават какво харесват и искат да опитат в спалнята.

 

Какво техните приятели мислят за вас

Любимият ви може да изпитва колебания да ви признае какво мислят приятелите му за вас. Това е така, защото той смята, че ще се почувствате некомфортно и иска да избегне скандал или ултиматум да избира между вас и компанията си.

 

Източник: Tialoto.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април