8 знака, че той ще ви изневери отново

8 знака, че той ще ви изневери отново

Любовните връзки могат да бъдат пълни с неприятни изненади и трудни за поддържане и развиване. Особено след като доверието на единия партньор бива нарушено, заради изневяра на другия. Тъй като всяка връзка е различна, някои жени се съгласяват на това да дадат втори шанс на мъжа до себе си, след като са разбрали, че той им е изневерил. Няма съмнение, че въпроса, който си задават е дали отново ще го направи.

Има ясни знаци за повишен риск от повторна или поредна изневяра. Вижте някои от тях.

1. Най-добрият показател за бъдещо поведение е миналото на вашия партньор във връзката ви. Ако ви се струва, че той преминава през същите случки и негативно поведение относно флиртове извън връзката ви, то това е ясен знак, че може отново да подведе доверието ви.

2. Обърнете внимание на историята на връзките му. Дали любимият ви не се е задържал за кратко в предишни любовни отношения, дали ви е известно, че той е изневерявал на предишна партньорка?

3. В случай, че той не може да ви даде ясни знаци, които да ви успокоят, че заслужава отново доверието ви, ако настоящето му поведение е прикрито, то той може отново да ви изневери.

4. Вашият партньор полага ли усилия, за да възстанови връзката ви?Доколко той е склонен да управлява последващите трусове от поведението си, всъщност е ключов индикатор за това колко вероятно е или не да ви изневери отново. Според западни специалисти по връзките, човек, който има история на лъжи и измами във взаимоотношенията си, е много по-вероятно да изневери отново, отколкото човекът, който е показал разкаяние и е в състояние да положи усилия, за да възстанови доверието към себе си.

5. Колко честен е вашият партньор в области извън връзката? Ако той е склонен да не бъде съвсем честен за други области от живота си, то почти сигурно е, че ще му липсва коректност и в отношенията с вас.

6. Той не спазва границите, които сте поставили, за да ви помогне да се справите с изневярата. Опитите за възстановяване от изневяра в една връзка често включват двойка, която поставя нови граници, за да се справи и да избегне предишни проблеми, довели до изневярата. Когато обаче партньорът ви не зачита тези ваши граници, то имате основание да се съмнявате в ангажимента им за промяна.

7. Ако вашият партньор не е грижовен, внимателен или търпелив с вас, докато се справяте с неговата изневяра, това е знак че след време може отново да ви предаде. Ако мъжът, който е изневерил, е наистина отдаден на възстановяването на доверието и спасяването на връзката, той би положил всички усилия, за да признае и да бъде търпелив по отношение на вашия процес на възстановяване.

8. Той ви залъгва и манипулира. Когато вашият партньор се държи по начин, който отхвърля притесненията ви, че може отново да ви изневери или че отново го прави, ако се опитва да ви убеди, че сте параноични, показва че го възмущават тези ваши съмнения, това е знак, че отклонява и избягва личната си отговорност. Което пък е знак, че може отново да ви измами.

източник: az-jenata.bg

ключови думи:
изневяра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май