7 пози на стол за горещи страсти

7 пози на стол за горещи страсти

Независимо дали сте с дългогодишен партньор или не, винаги е добра идея да помислите как да разнообразите сексуалния си живот.

Вероятно сте опитвали това-онова, но замисляли ли сте, че всеки у дома има една прекрасна мебел, която може да се използва като секс помощник. Коя ли е тя? Става въпрос за стола. В следващите редове bulnews.bg предлага няколко пози, които можете да изпълнявате на стол. Ето ги и тях:

Лотос на стол

С тази поза освен че ще изпитате удоволствие, ще ви се наложи и да изпитате доколко гъвкав е вашият партньор. Как да я изпълните? Нека той седне на стола, като дупето му се опира в ъгъла на стола, а краката му са върху неговия ръб. След това е ваш ред – качете се върху него, лице в лице, а краката ви са разположени от двете страни на тялото му. Можете да се прегърнете един друг. Позата ще ви гарантира дълбоко проникване и удоволствие, чийто ритъм можете да контролирате.

Френска целувка

Тази поза е съвсем лесна за изпълнение. Ако искате да накарате партньора си да полудее от възбуда, седнете на ръба на стол, а за да имате по-добра опора, можете да поставите ръцете си на седалката. Приканете го да застане между краката ви и да ви бъде верен слуга, който да изпълнява желанията ви! Ако пък се разгорещите, лесно можете да преминете и на следващото ниво.

Кучешка поза

Разнообразете тази абсолютна класика, като вместо по обичайния начин, я изпълните върху стол. Поставете коленете си върху седалката му, а ръцете си опрете в облегалката. За предпочитане е столът да е позициониран близо до стена, за да избегнете разместването му.

Обратна ездачка

За да изпълните тази поза, нужно е партньорът ви да седне на стола както по принцип. След това вие се качете върху него, но с гръб. Можете да подпирате ръцете си на седалката на стола. Гарантираме ви, че на вашия любим тази позиция ще му хареса, защото мъжете обожават да се наслаждават на женското тяло не само отпред.

Можете да си поиграете и сами

За да се насладите на секса във всичките му форми и разновидности, можете да опитате да си поиграете и сами. Разбира се, ако имате на разположение секс-играчка, играта може да стане наистина забавна. Не се притеснявайте да експериментирате с усещанията си и с това което ви харесва. За да можете да доставите удоволствие на другите, първо трябва да се научите да обичате и задоволявате себе си.

Лежаща поза

Тази поза ще ви предразположи към дълбоко проникване, като при това тя е идеална за стимулиране на G-точката. За да я изпълните, нека партньорът ви седне на стола, с крака, здраво стъпили на пода. Вие се качете отгоре му, като малко след това легнете назад и се отпуснете, като гърбът ви е върху краката му. Не след дълго ще усетите ритъма, който ви допада.

69 на стол

Още една поза, която може да разнообрази сексуалния ви живот. Разбира се, можете да я изпълните ако сте малко по-акробатично настроени. Но защо не? Съчетаването на секс и тренировка в едно ще подобри здравето ви и ще ви помогне да изгорите малко излишни калории. За да изпълните тази поза, за предпочитане е мъжът ви да е отдолу, а вие – отгоре. Изпълнете 69 и се насладете на един по-различен ъгъл на познатата поза.

ключови думи:
пози стол

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май