7 неща, за които всеки мъж мечтае в идеалната съпруга

7 неща, за които всеки мъж мечтае в идеалната съпруга

Жена, мечтаеща за силно семейство, трябва да се грижи не само своите нужди. Защото можете да задържите един мъж, само ако не пренебрегвате неговото мнение и интереси. Само така ще поддържате взаимната любов и ще избягвате пререканията.

Мъжете знаят много добре какви черти трябва да има идеалната за тях съпруга и повечето от тях търсят именно такива дами, които въображението им вече е изрисувало. От своя страна, жените, за да спечелят вниманието и любовта на представителите на силния пол, не бива да забравят, че мъжете имат само една нужда и тя е да обичат и да бъдат обичани. Но зад тази проста фраза се крие много и точно впускането в детайли гарантира хармонична и щастлива връзка.

Бъдете му достоен партньор

Една жена трябва да бъде достоен партньор за своя мъж. Щастието се крие в способността на съпрузите да се доверят един на друг, да си помагат и да бъдат взаимозаменяеми. Именно това е много ценено от мъжете. Една жена партньор ще изслушва съпруга си, ще се интересува от всичко, свързано с него и ще му помага без изблици и без да върши глупости. Мъжете рядко напускат такива съпруги.

Бъдете негово вдъхновение

Важно е мъжът да бъде посрещнат у дома от жена, която може да вдъхнови. Такава, която да не жали нито сили, нито време, нито средства. Правилно подбраните комплименти, незабележимите манипулации, умението да насочите любимия си в правилната посока, всичко това превръща жената в муза. А музите, от своя страна, скромно стоят настрана и се усмихват победоносно, защото бракът им е силен, а мъжът ги обича и им е неизменно отдаден.

Създайте му комфорт

За мъжа е важно да се върне в къща, където е обичан и ценен. Комфортът, създаден от ръцете на любимата му, ще е магнитът, който го привлича. Магнитът, който ще го спре да започне да мисли за връзка извън семейството. И не се заблуждавайте - мъжете забелязват всички дреболии, просто не са толкова разговорливи по природа. Но техните действия, целувки и други прояви на искрена любов, говорят сами за себе си: неговите нужди са задоволени и той ще направи същото за своята жена.

Не изпускайте юздите на страстта

Страстта задължително трябва да присъства в живота на партньорите. Важно е мъжът да е сигурен, че любимата му го обича, вярва му и го желае.

Покажете всеотдайност

Мъдрите жени знаят как да покажат на мъжа, че е най-добрият. Те се гордеят със съпруга си и това никога няма да се промени. При никакви обстоятелства. Мъжете не се нуждаят от думи, а от дела. "Няма да ти изневеря" не върши работа. Нужни са действия, които мълчаливо доказват предаността към любимия.

Бъдете му приятел

Жена, която умее да е истински приятел, е Божи дар за всеки мъж. Тя го приема с всички недостатъци и не го упреква за тях. Такива партньори не "дърпат чергата към себе си", а съжителстват мирно, променяйки се заедно към по-добро.

Бъдете неговата визитка

Мъжете имат нужда да се "похвалят" с жена си. Гордо да я представят пред света – пред приятели, бизнес партньори и роднини. Една добре поддържана, внимателна, спокойна и осъзната съпруга ще получи от своя мъж всичко, което заслужава.

Грижата, доверието и любовта никога няма да си отидат от такива двойки.

 

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

ключови думи:
идеалната съпруга

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май