5 "must have" връзки

5 "must have" връзки

Татенцето

1785565

С други думи – по-възрастният мъж. Ухае на плътно отлежало вино, има самочувствие, защото умее всичко, и обича да прави подаръци. Скъпи и стилни, разбира се. Той е чаровен и гори от желание да ти покаже най-вкусните гурме-специалитети, най-добрата масажистка в света и най-лъскавата вила извън града. Толкова е обаятелен, че бързо забравяш оредяващата коса, кризите на средната възраст и бившата/настоящата жена, която е готова да те разкъса с перфектния си маникюр.

Първата любов

1785563

Тя е специална, дръзка, кара те да експериментираш и да търсиш себе си. Обикновено е много романтична, извиква най-различни фантазии и всепоглъщащи емоции. Независимо колко вкусотии ти е сервирал животът след това, уханието на първата любов не се забравя.

Ваканционната авантюра

1785561

Да, и най-скучната дестинация може да се превърне в горещ спомен, ако не пропуснеш момента. Да не споменаваме как едно бизнес-пътуване може да се окаже най-еротичната стъпка в кариерата ти. Човекът, чието минало и бъдеще не те интересуват, може да ти подари няколко прекрасни безотговорни дни и нощи, а споменът за тях остава в теб завинаги.

Лошото момче

1785559

Той се държи зле, не влага нищо в отношенията ви и прави каквото си поиска. Звучи ли ти познато? Срещата с него е магнетична в началото – груб, предизвикателен и завладяващ, докато не се съвземеш и не осъзнаеш, че всъщност очакваш нещо повече от мъжа до себе си. Чао, лошо момче!

Еднократният секс

1785567

Липсата на история, връзка, ангажимент и подобни ограничаващи в определен момент детайли, ти дава пълна свобода. Сексът за една нощ е абсолютно отдаване на мига, без задръжки и с пълна самоувереност. Няма излишни въпроси, размяна на координати или съмнения. Само чисто забавление.


ключови думи:
обич връзки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април