3 супер ефикасни начини за събуждане

Защото знаем, че днес ставането от леглото е било трудно за вас
3 супер ефикасни начини за събуждане

Ужасно или не, днес е събота – работна, при това :) Предполагаме, че събуждането никак не е било лесна задача за вас (както и за нас) и може би още се затруднявате да държите очите си отворени. Вместо да се лутате мъчително между онзи и другия свят обаче, ви съветваме още сега да се вземете в ръце и да направите опит да се събудите качествено.

Можем да ви предложим следните три супер ефикасни начини за целта:

- Тропнете набързо едно хорце :) Да, бе, сериозно! Гарантираме ви, че още първите стъпки ще ви подействат крайно освежаващо и ще вдигнат тонуса ви за минути. Препоръчваме ви т. нар. чичово хоро. Доста е лесно за заучаване, а е хипер веселичко и носи тонове добро настроение:

- Слънчевият поздрав в йога също ще ви свърши страхотна работа в настоящата ситуация. Комплексът от движения ще ви раздвижи и ще позволи на тялото ви да се подготви за предизвикателствата на новия ден. Не се мъчете в началото да сте твърде перфектни в изпълняването на упражненията, по-скоро се фокусирайте върху удоволствието от реализацията им.

- А ако първите две решения не помогнат, в което малко се съмняваме, преминете към третото: подайте си носа навън и оставете студът да ви събуди. О, да! Ще го направи и още как... Подишайте и изчакайте, докато бузките ви не се сдобият с лека руменина. Или повървете пеша. И много скоро нещата ще си дойдат на мястото.

Работен или не, днешният ден (както и всеки друг) е твърде хубав, за да бъде проспан, съгласните сте с нас, нали?

Тогава нека ги използваме пълноценно и с будно съзнание! 

ключови думи:
йога събуждане тонус хоро

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май