3 звездни мацки и техните здравословни прегрешения

Ако тогава имаше кой да им каже...
3 звездни мацки и техните здравословни прегрешения

Звездите са щастливци. Имат цял екип от професионалисти, които се грижат неуморно както за външния им вид, така и за здравето им.

Но известните не винаги са били такива. Някога, преди да направят своите бляскави кариери, е трябвало да взимат куп самостоятелни решения относно визията си и здравословното си състояние. И, разбира се, често тези решения не са били особено адекватни. 

Вижте, например, три мадами, които признават различни свои здравословни пропуски. И днес искрено съжаляват за това, че са ги допуснали.

Ел Макферсън

48-годишната Ел изглежда в перфектна физическа форма. И това съвсем не е случайно, предвид факта, че спортува редовно.

Бившият австралийски модел се измъчва само за едно: че когато била млада, не е ползвала слънцезащитен крем ежедневно. Просто нямало кой да ѝ каже, че допълнителната защита срещу слънчевите лъчи е важна за здравето на кожата ѝ.

"Вместо това се цапах с бебешко олио", споделя Ел в интервю за популярно интернет издание ;) 

Към днешна дата, Макферсън е убедена, че човек трябва да се грижи за себе си най-вече, за да бъде здрав, а после да мисли за красотата. Ние твърдо заставаме зад позицията ѝ.

justjared

Шерил Коул

Британската изпълнителка може да се похвали с успешна кариера и е наистина красива, няма майтап. 

Но "здравословното" минало на сладураната съвсем не е чисто :) Преди време Коул имала известни неразбирателства с алкохола или по-точно – попрекалявала с консумацията му.

Един ден обаче се прибрала след страшен гуляй и имала (не)щастието да погледне отражението си в огледалото. Мда, никак не се харесала. Оттогава се старае да пие с мярка и винаги с едно наум.

justjared

Ким Кардашиян

Изкушаваме се да отбележим, че "любимката" ни Ким и днес е доста нехайна към здравето си... Въобразява си, че тренира (и иска другите също да мислят така) и се храни доста нездравословно.  

Преди пък често си лягала с грим. А на сутринта страшно се мразела за тази си постъпка, но я повтаряла отново и отново... 

justjared

В крайна сметка, не е важно колко си известен, нито колко експерти се грижат за теб :) Единственото, което има значение, е личното ти отношение към здравето и това какво правиш за себе си, за да се чувстваш добре... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май