10 ваши навика във връзката, които го дразнят

10 ваши навика във връзката, които го дразнят

Да се карате пред други хора

Последното нещо, което той иска е други хора да бъдат във връзката му, още по-малко да стават свидетели на онези моменти, в които нещо не е наред. Каквото и да имате да му кажете в негативен контекст, го направете насаме.

1776918

Да го критикувате публично

Мъжете по принцип на си падат по кралици на драмата, това вече би трябвало да ви е ясно. Проблемът с критиката пред други хора е, че тя може да ги накара да виждат вашия човек по различен начин. Вие със сигурност не искате да му създавате имидж на човек, който има проблеми с обвързването, деспотична майка и в същото време милион комплекси, нали така?

Да имате мнение относно външния му вид и начина, по които се облича

Няма нищо по-хубаво за един мъж от това да се чувства добре в кожата си когато е с жена. В крайна сметка сте избрали именно него, защото го харесвате, нали така? Дори тази прическа според вас да не му стои добре, замълчете си и може би той ще се досети сам.

Да флиртувате с други мъже - дори на шега

Някои жени смятат, че флиртът с други мъже пред гаджето е нещо, което ще го накара да ревнува и от това ще се почувстват добре. Следващия път, в който решите да смигнете на сервитьора все пак се замислете, че не сте необвързани и освен това и на вас не би ви било приятно той да флиртува с други, нали така?

Да питате приятелите му какво не е наред когато сте се скарали

Позната ситуация: той ви е много сърдит, защото сте направили нещо и сте толкова отчаяна, че се обръщате за помощ към приятелите му. Имате техните номера и решавате да им звъннете. Истината е обаче, че това по-скоро ще предизвика противоположния ефект - вместо да се почувства специален, това ще го ядоса още повече.

Да настоявате, че нещо не е наред, когато според него е

Ето тук се различават в мисленето си мъжете и жените - някои неща за мъжете са си съвсем приемливи, докато за нас не са. Всичко, което той иска е да се поставите на негово място. 

Да се опитвате да го е постоянно

Мъжете са такива каквито са и трябва да ги обичаме заради това. Разбира се, че ще има неща, които няма да ви харесват в него, но във ваша полза е да се опитате да свикнете с тях.

Да се подигравате на хобито му

За него е много дразнещо да се подигравате на хобито му, защото той го чувства като част от себе си. Той обича да си играе с хеликоптера си-играчка и на вас ви се струва детинско? Замълчете си и не го тормозете!

Да го питате "Изглеждам ли добре?" повече от един път

1776919

Може да си мислите, че с тези непрекъснати въпроси дали изглеждате добре в неговите очи ще подхраните егото си, но всъщност е по-вероятно да изнервите партньора. Най-важното е вие самата да се чувствате добре в кожата си, ето защо не ви е нужна неговата оценка отново и отново.

Да му казвате "няма нищо", когато е ясно, че има

Тъй като не могат да четат мисли, как да разберат, че нещо, което са направили или казали е неприемливо за вашите стандарти?


 

ключови думи:
дразнене навик промяна

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април