Какво ни носи пълнолунието в Риби, придружено от частично лунно затъмнение?

Какво ни носи пълнолунието в Риби, придружено от частично лунно затъмнение?

На 18-и септември, в 5:34 часа, ще се събудим в прегръдката на Пълнолунието в знак Риби придружено с частично Лунно затъмнение, случващо се на 25 градуса в знака.

Това затъмнение може да се наблюдава от Европа, Африка, Атлантическия океан, Северна и Южна Америка. Лунното затъмнение ще е достъпно за наблюдение от територията на България до залеза на Луната.

Година след година, ден след ден, стъпка след стъпка, живота ни красиво тече като филм пред големия екран и ни променя. Променяме се взаимно с него, като партньори в отборна игра, в която се разбираме, допълваме, учим и растем. Някъде като актьори, някога като сценаристи и често като зрители, сме тук и сега, част и основа в личния ни процес на развитие и сбъдване. Предстои ни отново да влезем в големия киносалон, да се настаним удобно на комфортното си кресло и да пуснем филма на живота си.

Пълнолунието е процес, в който двете небесни тела Луна и Слънце са в опозиция. Тогава започва искрен, смислен и градивен разговор между тях. Сега това се случва в компанията на кармичните възли, които вадят кармични програми, които е време да се осъществят. Това са избори на душата ни, които тя има нужда да преживее, усвои и натрупа като опит.

Първо бъдете зрители, като се опитате да напуснете ситуациите в които живота ви поставя и само наблюдавайте, без изводи и разсъждения. Вижте себе си. Какво избирате? С кого общувате? Какви планове имате? Какво ви радва и натъжава?

После бъдете сценаристи и актьори и поемете отговорността да играете живота си с душа и сърце. Не по навик, а с причина и защото така трябва. Правете своите съзнателни избори. Бъдете там където искате и тези, които искате.

Това Пълнолуние се случва по оста Риби – Дева, която ще осмисли темите свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Слънцето в Дева е готово да издигне в приоритет всяко задължение, поет ангажимент, поставена задача и дълг. Според него живота е добре организирана машина, а ние сме важна и незаменима част от нея. Длъжни сме да бъдем верни на казаната дума и поет ангажимент. Като малки дечица се учим на отговорност, старание и послушание.

Всъщност, живота се променя и нашите приоритети и търсения с него. Идва, момент, в който с дълбока въздишка осъзнаваме, че сме постигнали много материални успехи, но сме загубили нишката към щастието на душата си.

Сега Луната в знак Риби е в обятията на мълчаливия, но излъчващ спокойствие Нептун. Нощното светило изразява нашите чувства, емоции, преживявания, копнежи и мечти. Тя очаква да намалим скоростта си, да притихнем, да се свържем с душата си и да извадим в съзнанието си всичко, което ни радва, зарежда и кара да се усмихваме.

Няма нужда да чакате поредния Коледен бонус, евентуално увеличение на заплатата и празник за да си купите подарък. Не сте длъжни да готвите всяка неделя, да бъдете винаги перфектни и да бъдете в синхрон с очакванията на другите. Не правете компромиси с онова, което ви радва и осмисля.

Това Пълнолуние, идва за да ни помогне да обмислим темите свързани с житейското "трябва" и нашето лично "искам". Не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи, защото щастието е избор и той е само наш.

Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят, с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември