Тайното място за медитация на Людмила Живкова - посочено от Ванга

Тайното място за медитация на Людмила Живкова - посочено от Ванга

Сакрално място за медитация, използвано от Людмила Живкова, е скрито под ключ в прегръдките на огромен тайнствен парк край някогашната правителствена резиденция "Магнолия" в Хисаря. Достъпът до него е напълно отрязан и край тихите алеи не се мярка жива душа.

Целият комплекс, който преди години е приютявал някои от най-могъщите световни лидери, сега пустее. Тайнственият енергиен център на Людмила стои откъснат от света и обгърнат от мистерии. За него се разказват множество местни легенди.

Според една от версиите мястото за медитация е построено след среща на Людмила Живкова с пророчицата от Петрич Ванга. Дъщерята на тогавашния първи партиен и държавен ръководител Тодор Живков е имала пълно доверие в способностите на прочутата ясновидка.

Според тази история, която се предава от поколение на поколение в Хисаря, именно Вангелия посочва къде трябва да се строи. Енергията в центъра за медитация в Хисаря е толкова силна, че може да лекува някои болести, да успокоява нервната система и действа тонизиращо.

След това на посоченото от пророчицата място и под давлението на Людмила Живкова изниква каменна конструкция, ориентирана към четирите посоки на света - изток, запад, север и юг. Днес там личат изрисувани инициалите Л.Ж.

В центъра на композицията е поставен малък шадраван, облицован с камъни. Твърди се, че някои от тях Людмила Живкова е донесла лично при едно от пътуванията си до Индия.

Източник: България Днес

 

 

 

ключови думи:
Людмила Живкова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май