Следи в снега

Готини са. И снегът също е готин. За някои...
Следи в снега

Всяка зима се опитвам да мисля за снега по онзи положителен начин, който ще ми помогне да я преживея възможно най-безболезнено. Знам, че започвайки с това изказване рискувам да бъда замерен с кални снежни топки, но, за щастие, суровината за направата им в града почти се изчерпа. Вярно, че днес имаше някакъв жалък опит за снеговалеж, но той бе своевременно преустановен.

Казвам ви всичко това, за да обясня уважението си към хора, които не само, че не ги е страх, но и успяват да се вдъхновят от подобни атмосферни условия. Един от тях явно е Sonja Hinrichsen (не, не се наемам да го транскрибирам на български), която координира реализацията на проект под кодовото наименование Snow Circles. Въпросното дело явно е заемка от небезизвестните житни кръгове и изглежда не по-малко впечатляващо. Не за друго, ами защото включва немалък брой хора, които доброволно газят в снега.

Цялата тази лудост е въздушно заснета от Steamboat Aerials и, ако трябва да бъда напълно честен, много ми харесва. Можеше и да не спират валежа днес, все щях да открия някое неопетнено каренце, на което да развихря творчеството си. В този ред на мисли, нали знаете, че жълтият сняг не става за ядене?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 28.02.2012 | 09:13
    Страхотно е! Прилича на дантела!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май