Ритуали с ключове, с които да привлечете късмета

Ритуали с ключове, с които да привлечете късмета

Още от древни времена хората са вярвали, че ключовете не се ограничават до основното си предназначение. На тези предмети приписвани магически свойства, заради които били част от обреди и суеверия.

В повечето култури ключовете символизират мъдрост, а знаците, свързани с тях, обикновено означават нещо положително, разказват от сайта Dailyhoro.ru.

Ритуали с ключ за щастие

По цял свят има мостове, окачени с катинари. Смята се, че по този начин младоженците "запечатват" връзките си. Това е древна церемония, при която е обичайно да се разменят ключове – прави се, за да има повече доверие, позитивност и доброта във връзката.

Има и още един простичък ритуал за щастие. Ако сте закупили земя, тогава някъде на тази територия може да заровите ключ. За целта изкопайте дупка на по-дълбоко, вземете ключа в ръцете си и кажете: "За късмет, за късмет. Няма да се разстройвам, няма да плащам. Ще живея като цар, като господар. Ще си бъда господар." Същото може да се направи и при закупуване на апартамент. Просто заровете ключа в саксията на някое растение.

За друг начин да привлечете късмета на своя страна се смята следният ритуал, препоръчван да се изпълнява по време на пълнолуние. Вземете малък ключ (ще бъде по-добре, ако е намерен случайно) и произнесете думите: "Добрият късмет винаги ще бъде с мен, докато си близо. Докато си с мен, няма да се страхувам от злото и няма да загубя целта си." След това трябва да заредите този талисман, като го поставите на перваза на прозореца под въздействието на Луната. След шест месеца ще е необходимо да се направи отново същото.

Ако страдате от безсъние или кошмари, поставете ключ под възглавницата си. Преди това го дръжте във вода и произнесете думите: "Измий мъките, измий неприятностите. Скоро ще намеря сън и щастие." Повтаряйте процедурата всеки ден.

ключови думи:
ключове ритуали

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април