Ритуал с дафинов лист привлича пари и късмет в дома ви

Ритуал с дафинов лист привлича пари и късмет в дома ви

Още от древността хората правят това, за да може съвсем бързо и лесно да привличат парите, щастието и радостта в дома си. Така освен това те са пъдели и лошата енергия от жилището си, а всичко отнемало секунди. Оказва се, че всички притежаваме нужното в дома си, но не сме и подозирали за свойствата му.

Древните вярвали, че дафиновият лист носи успех и изпълнява желанията. Той пази уюта в дома, има силна енергия и се използва за почистване на жилището заради силната си енергия. Освен това е много полезен срещу влага и неприятна миризма в дома ви. За целта просто трябва да изгорите едно листенце от него. Той съдържа етерични масла, които имат способността да отпускат тялото и почистват дихателните пътища.

Когато в дома си изгорите листо, жилището се изпълва със свежест, лошите миризми изчезват, главоболието се изпарява, а дишането ви става по леко. Това нещо помага идеално при борба със стрес и безсънието. Хората моментално усещат зареждане с положителна енергия. Дафиновият лист отблъсква насекомите и успешно ще кажете "сбогом" дори на молците.

Вземете един дафинов лист, сложете го в чиния, запалете го и обиколете стаята, докато листото не изгори напълно. Може да излезете след това от стаята за 10-на минути. Гарантираме ви, че моментално щом се върнете, ще усетите промяната и колко по-добре ще се почувствате моментално, пише jenata.blitz.bg.

А ето и няколко лесни ритуала за привличане на пари с дафинов лист

Ритуал за финансово благополучие с дафинов лист

Необходимо са ви 7 листа с дръжки. Завържете дръжките им с дебел червен конец, а на конеца закачете някакъв предмет, който е свързан с пари. Това може да е банкнота, продупчена монета, дори изображение на пари, което сте изрязали от вестник или списание. Златно бижу или такова със скъпоценни камъни. Така приготвеният амулет следва да бъде окачен от вътрешната страна на вратата на дома с думите: "Нека дафиновият лист насочи парите към прага на моя дом!"

След месец амулетът се развързва и дафиновите листа се поставят на местата, където държите парите си – портфейл или друго място. Последният лист се завързва с конеца, на който е бил окачен, и се прибира в портмонето, за да се превърне в магнит за пари.

Ритуал за привличане на пари с дафинов лист и касичка

За целта ви са необходими няколко дафинови листа, касичка и монети. Пускайте последователно монета и дафиново листо в касичката, като при всяко пускане наричайте откъде биха могли да се появят постъпленията. Например, щастието ще ме споходи и ще спечеля от лотарията. Или – бизнесът ми ще се разрасне и доходите ми ще скочат десет пъти.

Когато приключите затворете плътно касичката и кажете: "Дафиновите листа ще ми помогнат да стана богат, портфейлът ми ще се напълни с банкноти".

Сложете касичката в уединен ъгъл, а след това, когато парите пристигнат по уговорените начини, всеки път се добавяйте по една монета и благодарете на дафиновите листа за помощта.

Ритуал за привличане на пари с дафинов лист и нов портфейл

След залез слънце, на нарастващата луна, вземете няколко листа дафинов лист и ги запалете, като произнесете следните думи: "Ще се опуша с аромата на дафинови листа и утре богатството ще тръгне към мен. Амин!"

Разходете се с димящите листа из къщата и изчакайте да изгорят напълно. След това поставете няколко други листа дафинов лист в отделен джоб на портфейла и не ги изваждайте оттам.

Ритуал за привличане на пари с дафинов лист и стар портфейл

Ако нямате нов портфейл, можете да използвате стария, като го подготвите за церемонията. Извадете от него всички кредитни карти и оставете само дебитните.

Извадете и всички снимки, защото ще пречат на паричния поток. Освободете портфейла си и от разни дребни неща. Подредете банкноти в портфейла, като оставите едрите най-отзад. Не използвайте смачкани банкноти.  След като изпълните всички тези стъпки, изчакайте пет дни, така че енергията на портфейла ви да има време да се промени към по-добро. За да оптимизирате процеса, можете да поставите вътре червена салфетка, напоена с портокалово или ментово масло.

Талисмани с дафинов лист за привличане на пари

За да привлечете финансов късмет, се препоръчва използването на специални талисмани. През нощта, на растящата луна, поставете дафинов лист в портфейла си, представяйки си как огромни суми започват да текат към него. Запалете свещ и напишете на хартия размера на месечния доход, който искате да получавате. Натрошете седем листа дафинов лист и ги завийте в листа хартия. Навийте на руло, за да се получи малък свитък, завържете го с червен конец и го съхранявайте в ленена торбичка, която също трябва да завържете здраво с червен конец. Носете талисмана със себе си през цялото време.

За да подобрите магическите свойства на дафиновия лист, капнете портокалово или лимоново масло върху три листа. Едното поставете в портфейла си, а другите две – на места, където държите пари (в сейф, касичка, плик).

Веднъж седмично капвайте по една нова капка масло върху листата.

ключови думи:
ритуали

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май