Релакс зона на седмицата: Amansala Chica

Един чуден йога ретрит
Релакс зона на седмицата: Amansala Chica

Бяга ли ви се от реалността? Ами, и на мен така. Тогава нека позволим на въображението си да ни отведе някъде далече от тук. Например, в Тулум, Мексико.

Сгушен между кристално-син океан и гъста гора, градът е важен туристически център открай време. Нещо повече, като някогашно селище на маите, той се смята за археологически обект, което обяснява и големия интерес към него.

Именно тук се намира Amansala Chica – един страхотен йога ретрит, в който съм убедена, че искам да се скрия точно сега :)

Предназначен за духовно уединение и обучение, той е част от по-голям хотелски комплекс, разположен в непосредствена близост. 

Самият Amansala Chica предлага чудесни възможности за практикуване на йога и за качествена почивка на тялото и съзнанието. Клиентите могат да отседнат в някои от прекрасните апартаментчета, разположени на плажа. Или пък да наемат самостоятелна стая, съобразявайки се с бюджета си.

За индивидите, които желаят пък, е предвидена специална едноседмична детокс програма. На разположение на всички има професионални масажьори и терапевти.

Ретритът е с подчертано екодизайн, а в направата му са използвани материали като: дърво, камък и други елементи от околната среда.  

Изобщо – чудо! Порадвайте му се в ей този изкушаващ фото албум: 

814285BlogFreePeople

814286BlogFreePeople

814284BlogFreePeople

814294BlogFreePeople

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май