Прозорците привличат добри и лоши магии в дома

Прозорците привличат добри и лоши магии в дома

Прозорците са важна част от всеки дом не само защото пропускат дневна светлина в жилището и позволяват въздухът в него да се освежава, а защото притежават магическа способност да привличат късмет, да пропъждат злите сили и да носят хармония на обитателите на дома.

Но техните необикновени свойства трябва да бъдат задействани от нас самите. Според поверието, за да има късмет в къщата, прозорците трябва да са оборудвани с бели завеси. Именно те ще пазят всички живеещи от зли сили, магии, неприятели. Ако по някаква причина не искате пердетата ви да са бели, то поне изберете такива във възможно по-светъл цвят. Счита се, че черното, както и останалите тъмни багри по-скоро биха привлекли отрицателна енергия. Друг стар ритуал гласи, че можете да изградите своеобразна невидима преграда, която да защитава семейството ви, ако поставите на прозореца фигурка на костенурка или прасенце.

Те ще пазят близките ви и ще привличат пари и успехи в живота на неговите членове. Благоденствие в дома биха привлекли още морски камъчета, мидички и рапанчета, отново поставени на прозореца.

Стъклата на прозорците трябва да се мият редовно и не само за да се поддържа чистота, но и защото така се обновява енергията в дома.

Ако смятате, че напоследък в живота ви има несполуки, можете да си послужите с един стар ритуал, който е много лесен за изпълнение. Достатъчно е просто да поръсите малко сол на перваза.

Източник: "Ретро"

ключови думи:
магии прозорци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май