Пребивки по пингвински

Ами, смешно е :)
Пребивки по пингвински

Всяко поведение, което малко или много се отклонява от нормата, може да бъде смешно. Ето защо винаги, когато някой някъде се пребие, ние може и да съчувстваме, но предимно се превиваме от смях. Колкото по-жестока е пребивката (без последиците от нея да са фатални, разбира се), толкова по-голям е смехът. В това отношение няма значение дали пребилият се е мъж, жена, дете, хермафродит или животно. А случи ли се животното да е пингвин, тогава кикотът е нечовешки.

Защо трябва това иначе прекрасно животно да е толкова неловко? Истината е, че тялото на пингвина е такова, не за да го направи перфектната машина за сухоземно придвижване, а с други цели. Тези цели са известни в българския език под наименованието "плуване". Торсът на птицата е с формата на торпедо и е изключително несъразмерен в сравнение с краката й, които могат да минат за съставени само от стъпала.

Представете си, че вашите долни крайници започваха от коляното надолу и бяха с формата и размера на плавници. Освен това имайте предвид, че трябва да сте перманентно затлъстели, защото температурата около вас е такава, че може да засрами дори и чудесния ви фризер. Другото нещо е, че костите ви не бива да са леки и порести, ами плътни и тежки, за да ви е по-лесно да стоите под водата. Хайде сега тичайте грациозно наляво и надясно!

Така и така се смеем заедно, защо да не продължим да го правим и занапред в онази комична синя страница, където шпионирате бившето си гадже?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април