Отърси се от напрежението. Буквално

С тези супер лесни антистрес техники
Отърси се от напрежението. Буквално
inm

Нещо ви тревожи? Разберете какво е и го елиминирайте. Друго решение няма :)

Все пак, мога да ви предложа няколко бързи релакс решения, които със сигурност ще намалят напрежението ви. И ще ви помогнат да погледнете реално на причините за тревогите си.

Готови ли сте? Хайде!

Стегни и отпусни: Поемете въздух и, едновременно с това, стегнете мускулите на краката, корема, ръцете, раменете и врата. Издишайте и бързо отпуснете изброените части. Продължете с практиката, докато не почувствате приятно затопляне в цялото тяло.

inmShake it*: Вдигнете левия крак от земята и раздрусайте стъпалото му седем пъти. Направете същото и с другото ходило. Ред е на ръцете – разклатете китките една по една, отново седем пъти. Накрая разлюлейте последователно всички крайници и бройте наобратно – 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Супер!

В ритъм сте: Сложете слушалки на ушите, пуснете си музика и танцувайте яко 3-5 минути, колкото е дължината на песента. Препоръчвам ви да се разкършите на киртан.

Ще мине, ще мине: Открийте онази част от тялото си, в която усещате най-силно напрежение. Вдишайте и с издишване си представете как стресът напуска въпросната област бавно и постепенно. Продължете нататък :)

Ами, това е. Дано сега се чувствате по-добре... 

*Shake - Разклати (от англ., бел. ред.)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април