Нощ под звездите

Вие гледате тях, те вас, изобщо – френска романтика
Нощ под звездите

От малък съм наясно, че единственият що-годе цивилизован начин да нощуваш под небето е на палатка или само по спален чувал в случай, че атмосферните условия позволяват това. Вярно, виждал съм да го правят и по пейките в парка, но подозирам, че е свързано с известен дискомфорт.

Точно тук се намесват французите, които са изключително изобретателни в опитите си да предоставят луксозни решения. В местен парк на тамошния град Рубе е инсталирана балонообразна "хотелска" стая, предназначена за всички, които искат да спят под звездите, но не са склонни да се лишат от известно удобство за целта. "Уникалната" концепция е разработена от дизайнера Пиер Стефан Дюма и е реализирана с помощта на рециклирана пластмаса. Формата се поддържа благодарение на специална въздушна клапа на входа и безшумна помпа, която създава постоянно налягане в помещението.

Готиното и безумното в случая е, че съоръжението е почти изцяло прозрачно. Вярно, вие ще си гледате звездите, но местният извратеняк ще гледа вас и всичко романтично, което няма да направите с половинката си. Тук възниква и въпросът "Къде и как се къпем?", защото нали сме в хотел, все пак... Иначе франсетата са предвидили и възможност за прикачане на детска стая към мехурчето. Луксозна работа, казвам ви го. Цената също е луксозна – 189 евро на нощ, включително шампанското и романтичната музика.

Не е зле като за надуваема палатка с креват и химическа тоалетна, да?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май