Не дръжте тези неща под леглото! Носят лош късмет!

Не дръжте тези неща под леглото! Носят лош късмет!

Като се има предвид, че прекарвате повече от една трета от живота си в леглото си и че сте енергийно най-уязвими по време на сън, очевидно е, че леглото трябва да се третира като едно от най-важните места в дома ви.

Да държите определени неща под него означава да позволявате на тяхната вибрация да влияе на вашата енергия и на различни аспекти от живота ви като здравето, взаимоотношенията, напредъка и дори късмета ви.

Затова и според китайското изкуство за обзавеждане на дома Фън Шуй има някои неща, които никога не трябва да съхранявате под леглото си, пише Една.бг.

Ето кои са те:

Неща, които ви носят лоши спомени

Вещите, които свързвате с неприятно моменти от миналото, са заредени с негативните емоции, които сте изпитвали тогава.

Подаръци или снимки от минали връзки

Повечето хора не държат подобни вещи в дома си, но все пак, ако сте запазили нещо, под леглото е последното място, където да го складирате. Миналото трябва да остане в миналото и съхраняването на тези неща под леглото ви само ще доведе до дисбаланс в настоящите ви връзки и романтичния ви живот. Дори да е практичен или ценен предмет, най-добре е поне да му намерите друго място у дома.

Стари скъсани дрехи и обувки или нещо мръсно

Може би си мислите, че някои от тези износени дрехи могат да ви бъдат полезни някой ден. Възможно е дори да сте прави. Но не ги дръжте под леглото си, тъй като ще навредят на вашата жизненост

Сухи цветя или други мъртви растения

Мъртвите растения разпространяват "мъртва" енергия. Така че вместо лек приятен аромат, можете лесно да привлечете болести. А най-неразумно е да държите такива под леглото си. Най-добре направо ги изхвърлете, защото според Фън Шуй те нямат място никъде в дома.

Повредени или счупени предмети

Нещо се е развалило или счупено и сте го пъхнали в кашонче под кревата. Фактът, че тези неща са счупени, означава, че тяхната вибрация също е повредена и по този начин уврежда и вашата енергия. Тези предмети ще саботират късмета ви, затова или ги поправете и ползвайте, или ги приберете на друго място.

Стари вещи

Със старите предмети много хора процедират както със счупените. Те обаче нямат място под леглото ви не само защото са стари и вече реално не ги използвате. Освен това те отговарят на метала, един от елементите във Фън Шуй, и ако го държите под леглото си, може да ви доведе до неконтролирани ситуации и страхове.

Просто не складирайте нищо, което не е свързано със съня ви

Като цяло, съхраняването на всичко под леглото ви, което не е директно предназначено за леглото и съня (като възглавници, одеяла, каквото и да е), ще повлияе неблагоприятно на вашата енергия с вибрациите, които притежава. Спалнята трябва да бъде чисто и сигурно място, затова уважавайте леглото, защото това е мястото, където се зареждате с енергия и се лекувате, докато спите.

ключови думи:
късмет легло

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май