Най-магичните дни през юли

Най-магичните дни през юли

Тези дати са най-благоприятните дни, в които енергийните потоци се настройват по положителен начин. Време е да разберем какви събития ще провокират увеличение на късмета през успешните дните през юли, които между другото ще са цели шест!

В тези дни ще бъде много по-лесно да премахнете енергийните пречки, да формирате правилно и позитивно мислене, да привлечете късмета на своя страна и да станете по-добри. Следвайте простите насоки на експертите, за да направите щастието реално.

Ето кои ще са най-успешните дни през ЮЛИ, в които късметът ще е на наша страна:

7 юли – Огледална дата

07.07 е много силна огледална дата. Светът ни в този ден ще бъде управляван от числото 7, което ще привлече много късмет. Това е ден на общуване, работа, бизнес, забавление. Всеки ще получи това, което иска, освен ако желанията му не са свързани с нещо лошо. Ако сте правили грешки в миналото, Седмицата ще ви помогне да ги поправите. Много приятни неща ще се случат от само себе си. На този ден е добре да се правят добри дела. Това ще ви помогне да изчистите кармата си.

18 юли – Венера навлиза в Рак и Меркурий е в опозиция с Плутон

Този ден дели първото място със 7-ми юли по сила на благоприятна енергия. Две добри астрологични събития го правят най-мощният ден през юли: преходът на Венера в знака на Рака и опозицията на Меркурий с Плутон.

Преходът на Венера в Рак е денят, в който можете спокойно да посветите цялото си свободно време на общуване, семейство, укрепване на любовта и търсенето ѝ като цяло. На този ден започва период, идеален за романтика и любовни признания. Самият ден на прехода може да се нарече време за прозрение и придобиване на вяра в себе си. Много от нас ще станат по-добри, ще осъзнаят силата си и ще намерят целта си.

Започва времето, когато безкрайните съвпади на планетите ще бъдат разредени с опозиции. Опозицията (или противопоставянето) е аспектът на два обекта, в който те се намират от двете страни на Земята. Поради тази причина силата им е максимално балансирана и те ни дават само най-доброто. Противопоставянето на Меркурий и Плутон е много важно събитие, двете най-далечни планети образуват фина енергийна връзка. Тези положителни потоци ще текат точно през нашата планета и през всички нас. Това ще бъде най-добрият ден за съвместна работа и флирт. Това събитие ще допълни перфектно прехода на Венера, което ще направи това най-добрият ден за общуване с хората около вас.

19 юли – Меркурий влиза в Лъв

На 19-и Меркурий ще направи своя преход в Лъв. Това ще бъде вторият транзит на планетата този месец, но този път ще бъде положителен. Според астролозите на 19 юли можете да похарчите много пари за забавления и за подаръци за себе си. Това е успешен ден, в който имаме възможността да получим това, което сме искали толкова дълго. Меркурий ще се опита да ни даде късмет в работата и бизнеса.

20 юли – Слънцето и Плутон ще са в опозиция

Слънцето и Плутон ще бъдат във взаимноизгодна позиция на 20-и, така че денят ще бъде изпълнен с аура на доброта. Възможно е в този ден животът на много хора да се промени към по-добро. Може да се случи нещо много важно и интересно. Това ще бъде втората опозиция за месеца, която ще има положително въздействие върху всички сфери на живота ни.

26 юли – Меркурий в квадрат с Марс

Квадратът е много хармоничен аспект на две планети или други космически обекти. Най-благоприятно е за нас в случаите, когато участващите в него обекти се намират близо до Земята. Меркурий и Марс ще са точно това. В този ден можете да очаквате нарушаване на установените модели, поява на вдъхновение и мотивация, повишена решителност и самочувствие.

31 юли – Меркурий в опозиция на Сатурн

Последният ден на юли ще бъде под влиянието на друга опозиция – този път Меркурий и Сатурн. На този ден много от нас ще могат да затвърдят позициите си във финансовата и работната сфера. Астролозите отбелязват, че на този ден може да се очаква крах на плановете, но това няма да ни навреди, а ще ни е от полза, дори ако това не е ясно от самото начало. В този ден е по-добре да не бъдете мързеливи и да се опитате да изпълните възможно най-много задачи.

Източник: Една.бг

ключови думи:
магични дни юли

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април