Моето перфектно лято

Идва! С бонус: няколко съвета как да го изживеем най-пълноценно
Моето перфектно лято

Е, добре, де. Летният сезон още не е официално открит, прави сте. Но е толкова, толкова близо – усещате ли го?

През последните дни горещото лято вече няколко пъти напомни за себе си. Затова никак не се учудвайте, ако съвсем скоро ви замирише на море, а мислите ви избягат далееееече от работното място :) Така да се каже, наближава онзи особен момент от годината, в който почти всеки мечтае за заслужена почивка. Факт.

А, за да си спретнете една супер яка ваканция, пълна с преобладаващо приятни емоции, ще си позволя да ви дам няколко бързи съвета:

Планът

Усещам, че сте фенове на спонтанните приключения, познах ли? Съветът ми обаче е внимателно да организирате ваканцията си. Планирайте я! Предварително направете избор на местата, които искате да посетите, на хората, с които ще сте, и прочее подробности.

Голяма част от събитията вероятно няма да се случат по график, мда. Но ще сте спокойни, че сте направили всичко възможно, за да си изкарате добре.

Ново! Ново! 

inm.comДругите още помнят какво направихте миналото лято, а? Ами, изненадайте и тях, и себе си като този път пробвате нещо ново и различно. Нощно къпане, скок с бънджи, йога сесия на плажа...

Не всички хубави и вълнуващи неща струват пари :)

В крайна сметка, не позволявайте на скуката да нарушава ваканцията ви и заложете на разнообразни преживявания, проявявайки въображение и щипка креативност в създаването им.

Без работа

Ваканцията е, за да се ПОЧИВА! Запомнете това и не занимавайте мислите си с професионални задължения. Пратете съзнанието си в отпуск. Не проверявайте служебната си поща, не релаксирайте, работейки... Така не става. Както се пее в една популярна песничка, има време за всичко. 

Иначе казано, подгответе почвата за едно перфектно лятно, пълно с незабравими спомени. Заслужавате го :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май