Моето перфектно лято 2

Интересно и изживявано
Моето перфектно лято 2

През последните няколко дни на Фитка* изобщо, ама изобщо не ѝ се стои в офиса. Непрекъснато зяпа през прозореца, бълва огън и рони гигантски сълзи...

Обещала си е обаче, още щом излезе в отпуск, да си организира една незабравима ваканция, която да я зареди с енергия и с тонове добро настроение.

Даже вече си е направила списък с нещата, които задължително ще се опита да вкара в летните дни, нали е умница! План-проектът ѝ е доста дълъг и почти невъзможен за изписване, ала три точки в него заслужават вниманието ви.

Нещо повече, спокойно бихте могли да ги включите и във вашия списък с предстоящи отпускарски активности, ако имате имате такъв, де. Ето кои:

  • часове по труд и творчество

Точно така. Не пропускайте възможността да се посветите на интересни творчески занимания (готвенето влиза в тази категория).

Опитайте, например, да измайсторите нещо с ръцете си: шарена гривна, оригинална сламена шапка, лято във вазата. Рисувайте, снимайте, сглобявайте...

Не се колебайте да въвличате в арт инициативите си близки и приятели. Иначе казано, сега е най-подходящият момент да поработите върху креативността си, от която, като цяло, винаги имате нужда.

  • време за мен

О, да! Задължително трябва да излизате с приятели и да се веселите... Но не забравяйте да оставите няколко свободни минути и за себе си – нещо, което понякога е мисия невъзможна през работните месеци, нали? Погрижете се за душата и тялото си, без да бързате и без да се притеснявате за нищо. Заслужавате го.

inm.com

  • лесна рецепта за свобода

Не мислете за бъдещето и се радвайте на настоящия момент. Това е. Отпуската ще мине, лятото – също. По тази причина е важно да се възползвате от тях пълноценно.

Е, Фитка отива да си стяга багажа и ви пожелава чудесно лято!

*Ако сте забравили, Фитка е сборният потенциал от всички членове на малкия ни екип. Заедно правим една голяма готина петглава ламя :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май