Лудувай от време на време

Ще ти се отрази добре :)
Лудувай от време на време
inm

"Някои хора никога не си позволяват лудости – какъв ли ужасен живот водят!?" Това са думи на известния писател Чарлз Буковски... 

И въпреки че Буковски определено не ми е най-любимият автор, трябва да ви кажа, че споделям мнението му на 100%.

Като човек, който рядко си позволява да прави смахнати неща, знам, че понякога да се излиза от релсите е... полезно. И не само.

Даже е жизнено необходимо да бъдеш шантав, неразумен, първичен, емоционален от време на време – разбира се, без да застрашаваш собствения си живот и този на другите.

Защото, разбрала съм, аскетичното следване на един и същ път е адски изморително. Демотивиращо е някакси. Трябва да има завои, за да е интересно. За да вълнува. За да има смисъл.

4c10b10e-e1f7-333a-26d3-21753e413dc8inmОбаче, не ме разбирайте погрешно – не ви съветвам да се облечете в костюм на заек и да започнете да обикаляте улиците (въпреки че сте свободни да го направите, ако сте достатъчно смели).

Просто бих ви препоръчала да бъдете спонтанни и, ако не редовно, то поне понякога да се впускате в приключения с неочакван край.

Запознайте се с човека срещу себе си в градския транспорт, танцувайте под звездите, включете се в караоке парти.

Позволете си да бъдете свободни и свалете бариерите пред себе си. Разпуснете...

Факт. Утре пак ще бъдете праволинейни, пак ще преследвате мечтите и целите си. Но с едно ново усещане и представа за това, което бихте могли да сте. 

В духа на днешния материал, нека ви попитам: каква лудост извършихте през уикенда? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май