Иде Коридорът на затъмненията: Ето какво трябва да правите

Иде Коридорът на затъмненията: Ето какво трябва да правите

Коридорът на затъмненията се пада през последните два месеца на 2021 г. Как да се държим през този период, за да избегнем проблеми за 10 години напред? И какво подготвя 2022 г. за Черния воден тигър в политиката, икономиката и живота?

През ноември и декември 2021 година ще видим последните за тази година лунно и слънчево затъмнение. Коридорът на затъмненията е опасен период, предупреждават астролози. Наближаващият коридор затъмнения се усеща още сега по много събития в различни краища на света, казва астрологът Альона Николская пред изданието Sputnik.

 "На 19 ноември ще има лунно затъмнение, то ще отвори този коридор, който ще завърши със слънчевото затъмнение на 4 декември. В периода на затъмнения всичко, което правим или не правим, ще оказва върху нас такова влияние, че ще можем да променим ситуацията чак след 9,5 или дори след 18,5 години – тоест всичко, което правим сега, задължително ще има обратен ефект през това време, защото чак тогава ще има подобни аспекти и ще можем да променим ситуацията", предупреждава Николская.

За да се избегнат проблеми през следвашите 10-години, тя съветва да сме предпазливи и да не предприемаме действия, които биха се върнали като бумеранг върху нас.

Прогноза за 2022 година

Николская споделя и какво могат да очакват различните зодиакални знаци през идващата година на Черния воден Тигър.

"Тази година ще започне в началото на февруари. Тигърът ще замени Бика, Тигърът е съвсем друго животно, то е едно от свещените животни. Тигърът, от една страна, е много предпазлив, това е животно, което може да се скрие, да се притаи и в най-неочаквания момент да направи решаващия скок и да хване плячката. И ако пренесем тези качества в нашия живот, такива и събития ще видим", отбелязва астрологът.

В кариерата и финансите през 2022-а е важно неотстъпно да вървим към поставените цели, да бъдем максимално активни и да действаме устремено, защото тази година няма да ни прости съмнения или колебания, допълва Николская.

През идващата година най-много ще спечелят хората, които се стремят всякакъв вид постижения и за които е важен финансовият комфорт, а основно – да не станат плячка на друг, по-голям тигър, предупреждава тя. И съветва всички големи инвестиции да се правят до април 2022 година, след което започва период на нестабилност.

Какво ще се случи с коронавируса през 2022 г.?

Не могу успокоить и сказать, что все решится, отмечает собеседница Sputnik. "Не решится. Мало того, мы увидим всплеск, возможно, других каких-то историй, связанных со здоровьем, и это будут вирусные заболевания, но есть позитивная новость - это возможность изобретения новых препаратов, мы найдем возможность вылечить, вплоть до 2024 года у нас будет серьезный прорыв в медицине, а также выйдет в массы лекарство, которое сможет лечить онкологию", рассказывает Николская.

Не мога да успокоя и да кажа, че всичко ще бъде решено, подчертава събеседникът на Sputnik: "Световният проблем с коронавируса няма да се реши. Не само това, но ще има и скок верятно на други здравословни проблеми и това ще са вирусни заболявания. Но има и добра новина - възможността да се създадат нови лекарства, с които вирусът ще се лекува. А до 2024 г. ще открием начин  ние ще намерим възможност да се излекува, чак до 2024 година ще имаме има сериозен пробив в облстта на медицината, включително лекарство за масова употреб срещу раковите заболявания”, категорична е тя.

Превод и редакция: Fitwell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май