Животът на родените в тези периоди вече няма да е същят

Животът на родените в тези периоди вече няма да е същят

Първият месец на лятото ще бъде важен за всички, но той ще отвори най-много възможности за хората, родени в самото начало на века. За да не изпуснат късмета, за тях ще бъде важно да знаят накъде да гледат.

 

 Мнозина чакат лятото да дойде, за да започнат нов живот и този подход има смисъл дори от гледна точка на астрологията. Например Василиса Володина вярва, че Юни ще бъде много успешен месец за мнозина: особено за тези, които знаят как да вземат живота си в свои ръце.  

Въпреки това, планетите през първия месец на лятото ще бъдат най-благоприятни за тези, които са родени в самото начало на века и хилядолетието, а именно през 2000 и 2001 г.Тези хора трябва да спрат да се възприемат като новодошли в света на възрастните и да покажат на всички около тях на какво са способни. "Най-важното планетарно влияние, което ще засегне всички, родени през 2000 и 2001 г., ще бъде тригонът от транзитния Северен възел до Плутон. Като цяло възелът е фиктивна точка, той не съществува на небето: той не описва хора или някакви конкретни сили, но показва възможности и шансове.  

Възелът е пресечната точка на две равнини. В живота на родените през 2000 и 2001 г.през юни 2024 г. ще започнат да се кръстосват звездни пътеки и да се появяват възможности, които ще ви помогнат да осъзнаете силата си, да усетите как е да управлявате живота си.  "Живота като цяло или някаква отделна ситуация", казва Володина. Това е ефектът на Тригона, но при всеки той ще се прояви в зависимост от личния хороскоп.  

Например, някой има нужда от пари — ще бъде по силите му да ги спечели.  Друг ще иска власт, по-силна позиция в работата и ще намери начин да се издигне.  Трети пък ще пожелае да започне бизнес или да продължи обучението си, осъзнавайки, че без него ще бъде невъзможно да върви напред. Всички те ще успеят в желанията си.

 

 Сред родените през 2000 и 2001 г.се откроява специална група хора. Това са тези, които са родени през август, септември, октомври 2000 г.и между 20 юли и края на ноември 2001 г.,  защото в играта се включва и Сатурн. За тях ще дойде идеалното време за разрешаване на конфликт между родители и деца. Тези хора ще започнат да разбират причините за разногласията с по-старото поколение, ще се научат да преговарят, ще спрат да се карат с родителите си, ще стигнат до хармония в отношенията си. Те ще имат достатъчно сила и издръжливост, за да покажат, че държат ситуацията под контрол.

 

 Друго важно планетарно влияние засяга всички, родени между юни и септември 2000 г., през януари, февруари, март и май 2001 г. Очаква ги чудесна възможност да започнат някои големи, може би дори велики дела. Периодът ще обхванат следващите 7-12 години. Животът неочаквано ще  им подхвърли идеи, които ще хранят тези хора през следващите години. Те трябва да бъдат отворени и внимателни към сигналите, но не е необходимо да инвестират много пари в проекти.  

На специалновнимание от звездите ще се радват родените през януари и февруари 2000 г.и в периода от август до декември 2000 г. Това са хората, които сбъдват мечтите си: дори и най-смелите от тях ще започнат да придобиват много определена форма.  

През юни трябва да бъдат особено внимателни тези, които са родени в периода от края на февруари до средата на април 2000 г., и тези, които са родени през юни и декември 2000 г., през януари-февруари 2001 г., през май 2001 г. Тези хора могат да попаднат под съблазнителното влияние на недоброжелателни сили. Те трябва да се откажат от алкохола, да бъдат внимателни с приема на лекарства. Тук е важно да се поддържа чистота: както физическа, така и духовна.  

Володина подчертава, че възелът е ненаситна точка, това е "главата на дракона", тя символично поглъща нещо. През юни ще бъде важно да се огледате и да осъзнаете: какво искате и можете да "преглътнете", в кои области можете да надцените изискванията си. Това е време, което дава шансове да управлявате себе си и обкръжението си. Това трябва да се направи внимателно. Време е да почувствате, че сте подвластни на много неща.  

Всъщност юни ще бъде важен за всички. Това се дължи на факта, че в небето сега се формира конфигурация, наречена бисекстил: тя обединява Юпитер, двойка висши планети и още няколко астрономически точки.

 

 

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни