Домът: релакс зона 2

За да си почивате винаги качествено
Домът: релакс зона 2
inm

Уикендът наближава шеметно, ей! А в случай, че сте решили да прекарате по-голямата част от почивните дни вкъщи, задължително обособете специална зона за релакс в жилището си.

Защо? Ами, просто е. Знаейки нейното предназначение, няма да се изкушавате да работите по време на почивката си или да занимавате съзнанието си с други ангажиращи неща.

По този повод, нека ви дадем няколко бързи съвета, които могат да ви помогнат да си спретнете въпросното кътче:

  • Изберете да го "построите" в най-слънчевата, топла и уютна стая. Помещението, в което спите, е много подходящо за целта, защото е по-вероятно то да ви носи усещания за спокойствие и мързелуване.
  • Разгледайте предметите наоколо и се отървете от тези, които свързвате с лоши спомени или просто не ви създават особено приятни чувства – изсъхналата роза във вазата, вещите на хора, с които сте се разделили и т. н. Паралелно с това, обградете се с неща, заредени с хубава и чиста енергия.
  • 6a62cdf2-e877-d914-d8db-fd97f3c59f53inmНе бързайте! Работете бавно и спокойно по интериора на чил аут убежището ви. И по-важното: забавлявайте се, докато го създавате. Правете по някое нововъведение редовно и непрекъснато "прекроявайте" представата си за отдих.
  • Накрая преобразете и кухнята си, защото тя също е много важно помещение с ключово значение за спокойствието ви. Причината - когато се храните, вие зареждате с енергия не само тялото, но и ума си. А когато съзнанието е сито, то се отърсва от напрежението значително по-лесно. 

Е, хайде! Създайте си перфектна зона за релакс у дома и си почивайте качествено всеки път.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май