Влязохме в опасен период! Внимавайте какво правите!

Влязохме в опасен период! Внимавайте какво правите!

От 19 ноември до 4 декември влизаме в Коридор на затъмнението, който ще е последното небесно изпитание за годината. В астрологията това е изключително опасен коридор от време, който поставя на изпитание всеки от нас. Нещо повече, в Коридора на затъмнението е заложена програма за 18 години напред, пише standartnews.com. Всяко наше действие, всяка грешка остава с нас почти две десетилетия и само след 18 години ще имаме възможност да ги поправим.Така че, следващите две седмици внимавайте -

програмирате живота си за 18 години напред.

Всъщност, оттук и друго име за този Коридор на затъмненията - кармично.Това е период между съседни затъмнения, слънчеви и лунни, които следват в кратък отрязък на време.Настоящият коридор е между две затъмнения - започва с частично лунно затъмнение на 19 ноември 2021 от 11:57 часа, по време на пълнолуние и завършва с пълно слънчево затъмнение на 4 декември в 10:43 часа.Коридорът на затъмнението е особено важен, защото се превръща в своеобразен катализатор, който стартира важни промени в човешкия живот. През целия период обаче Вселената ще ни изпраща знаци и улики и ако правилно тълкуваме, можем да извлечем много ползи.

Не се учудвайте, ако по време на кармичното затъмнение преобладават кавгите, служебните конфликти, недоразуменията в личния живот. Най-важното през периода е да сме предпазливи и да не предприемаме действия, които биха се върнали като бумеранг върху нас.

Какво не трябва да правим?

 -да действаме спонтанно и неразумно, без да изчисляваме възможните последици от всяка сериозна стъпка,

- да участваме в конфликти, дори при такива, които включват справедлива кауза,

- да вземаме пари назаем, да правим ипотека и дългове - може да бъде много трудно да се изпълнят задълженията,

- да планираме пътувания,

- да планираме сватби и кръщенета, още повече, че сме в коледни пости,

- да правим хирургични операции.

Какво да правим?

- да простим на хората, които сме наранили,

- да се отървем от гнева,

- да почистим къщата от стари и ненужни вещи - те привличат отрицателната енергия.

- да се обърнем към хобито си,

- да внесем ред и порядък в бизнеса. Слънцето и Луната благоприятстват търпеливите и прилежни хора, които систематично вървят към целта си,

- да обърнем поглед към благотворителност- особено тези с "кармични дългове".

И така, коридорът на затъмненията ви дава възможност да прогоните всички негативни емоции от себе си, да не се карате с никого, да не се кълнете в нищо и да останете спокойни. За да се случи това - слушате много внимателно вътрешния си глас и действайте не толкова от главата, колкото от тялото. Така стъпка по стъпка ще стигнете до желания резултат. Всичко това ще ви помогне, за да се подготвите за идващата година на Черния воден Тигър.

 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април